Download folder Website

PowerBar

Kwalitatief hoogwaardige voeding voor elk type sporter!

NutriSense is exclusief distributeur van PowerBar in Nederland. PowerBar, wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, werkt op basis van kennis uit de wetenschap en samen met (top)sporters al meer dan 30 jaar aan de ontwikkeling van doelgerichte sportvoeding.

PowerBar heeft hierbij maar één doelstelling: de best mogelijke sportvoeding leveren zodat jij topprestaties kan leveren. Door voor elk productconcept ook alternatieven te bieden is er voor ieder type sporter en ieder sportmoment een geschikt PowerBar product.

Onderscheidende kenmerken PowerBar:

  • Kwalitatief hoogwaardige sportvoeding
  • Uitgebreid en compleet assortiment
  • Gebruikt door vele (inter)nationale topsporters
  • Goede marketing- en verkoopondersteuning

Rendement en kwaliteit met de PowerBar drankautomaat

Geen bar of horeca in uw sportcentrum en toch inkomsten middels sportdrank verkoop genereren? Bied uw leden dan de service van een PowerBar sportdrankabonnement! Door het aanbieden van sportdrankabonnementen aan uw leden kunnen deze tegen een vaste maandelijkse betaling onbeperkt gebruik maken van de PowerBar Electrolyte Drink. Deze sportdrank kunnen ze zelf tappen uit de PowerBar sportdrankautomaat.

PowerBar sportdrankautomaat

De PowerBar sportdrankautomaat is volledig geautomatiseerd waardoor deze standalone kan functioneren. Door een koppeling te maken met uw ledenadministratie bedienen de leden de automaat met bijvoorbeeld hun sportpas of fingerscan, De automaat wordt direct aangesloten op de waterleiding. Daarnaast kan voor extra gemak de lekbak tevens worden aangesloten op de afvoer. Verder is de automaat zelfreinigend door de automatische reiniging na iedere consumptie. De automaat biedt plaats aan vier bag-in-box verpakkingen met de PowerBar Electrolyte Drink.

PowerBar Electrolyte Drink

De PowerBar Electrolyte Drink is een calorie-arme mineralendrank die de elektrolyten aanvult voor of tijdens inspanning. Deze hoogwaardige sportdrank is er in vier verfrissende fruitsmaken, bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en is aspartaam vrij.

 

 

 

 

 

Merken

Ga naar de pagina van PowerBar

PowerBar

Kwalitatief hoogwaardige voeding voor elk type sporter!

Ga naar de pagina van Pro FitDrink

Pro FitDrink

De low calorie drink met een gezonde marge!

Ga naar de pagina van ALO Drink

ALO Drink

Verfrissende aloë vera drank met echt sap en vruchtvlees

Ga naar de pagina van PeptiPlus

PeptiPlus

De alles in-1-sportdrank

Ga naar de pagina van Evian

Evian

Natuurlijk mineraalwater

Ga naar de pagina van LinusPro

LinusPro

Protein for everyone Nieuw bij NutriSense: Linus…

Ga naar de pagina van For Goodness Shakes

For Goodness Shakes

Kant-en-klare proteïne shakes

Ga naar de pagina van QWIN Supplements

QWIN Supplements

Supplementen voor iedere sporter