Over NutriSense

NutriSense heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche. NutriSense richt zich op de verkoop en marketing van functional foods en supplementen en is in diverse niche kanalen op de Nederlandse markt te vinden. Onder functional foods verstaan wij zowel sportvoeding als zogenaamde ‘health drinks’, ontwikkeld voor topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.

De niche kanalen waarin ons bedrijf opereert zijn: fitness, health & wellness centers, squashcentra, sauna’s, gezondheidswinkels en (sport)speciaalzaken. NutriSense biedt haar klanten een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige (sport)voeding, conceptmatige aanpak en professionele begeleiding. De beginselen vrijheid, verantwoordelijkheid en het denken in oplossingen vormen de basis van de cultuur binnen onze organisatie

Kwaliteit
NutriSense biedt topkwaliteit sportvoeding. Met  merken als PowerBar, PeptiPlus, QWIN Supplements, Pro FitDrink, Viqua, ALO Drink, Aspire, Evian en For Goodness Shakes staan wij garant voor de hoogste standaarden betreffende productontwikkeling en kwaliteitsbewaking. Vele (inter)nationale (top)sporters en Olympisch kampioenen vertrouwen op onze producten. Om aan de uiteenlopende vraag van deze doelgroepen te voldoen, ontwikkelen wij onze producten in samenwerking met sport- en voedingsautoriteiten, atleten en actieve sporters.

Onze service

Wij bieden onze klanten een fullservice pakket. Naast een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten leveren wij ook verkoop- en marketingondersteuning. Daarnaast staan wij open voor suggesties want wij denken graag mee om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

De leveringen vinden direct vanuit Amersfoort plaats. Wanneer u voor 15:00 uur bestelt heeft u de producten over het algemeen al de volgende dag in huis. Voor onze Ready To Drink producten geldt een levertijd van 48 uur.