Unieke horeca concepten

Fitness-, health-, wellness-, sauna of squashcenter? NutriSense heeft jarenlange ervaring met zowel de behoefte van u als ondernemer als de behoefte van de eindgebruiker. Met deze kennis heeft NutriSense verschillende commercieel aantrekkelijke concepten ontwikkeld die aansluiten op uw strategie, doelgroep en persoonlijke wensen.

Full service
Heeft u een full service horeca, maar moeite om deze rendabel te krijgen? NutriSense pakt dit bedrijfsonderdeel graag voor u op. Naast een onderscheidend assortiment, zorgen wij ook voor marketingacties, verkoopstimulerende display’s en training van uw medewerkers.

All-inclusive
Biedt u als fitnesscentrum of sauna een all-inclusive abonnement aan? NutriSense heeft meerdere (sport)dranken in het assortiment die  kwalitatief en prijstechnisch bijzonder geschikt zijn om all-inclusive aan te bieden.

Syrup system
Vanuit de markt groeit de behoefte naar een hoger rendement in de horeca. Om in te spelen op deze ontwikkelingen introduceren we nu ook in Nederland het PowerBar Syrup system. In plaats van losse verkoop van sportdank bieden wij de mogelijkheid om middels een sportdrankautomaat omzet te realiseren. Door het aanbieden van sportdrankabonnementen aan uw leden kunnen deze ook nog eens onbeperkt gebruik maken van een verantwoorde low calorie sportdrank.