Powerbar HydroGels: Is de toegankelijke gel iets voor jou?

Powerbar HydroGels
Bezig met laden...

Iedere (top)sporter kent hem… Iedere verkoper van sportvoeding krijgt de vraag hoe je hem ontwijkt…de man met de hamer! Bij Powerbar hebben ze daarvoor het perfecte product in huis, in de vorm van de Powerbar HydroGel. Makkelijk inneembare energie gels vol snelle suikers. Alles in een stevige verpakking, die je makkelijk openmaakt. Voor velen het redmiddel in de immer voortdurende strijd van sporters tegen de man met de hamer.

Powerbar Hydrogel

De PowerBar HydroGel is een snelle opneembare suiker. De gel wordt in drinkvorm geconsumeerd tijdens inspanning. In tegenstelling tot veel andere gels, hoef je na inname geen extra water in te nemen. De Powerbar HydroGel zelf is al op waterbasis. Dat maakt de HydroGel een gemakkelijk in te nemen gel voor fietsers en hardlopers.

Zoals veel andere gels die snelle suikers bevatten, bevat de HydroGel van Powerbar ook veel gebruikelijke ingrediënten. De gel bevat naast water maltodextrine om de juiste energie en suikers te geven tijdens je inspanning. Ook bevat de Powerbar HydroGel sodium om de zouten die je verliest door transpiratie op te vangen. De smaak Orange bevat daarnaast vruchtensapconcentraat voor een zoete smaak. De smaak Mojito bevat 51 mg cafeïne en Cola bevat 100 mg cafeïne, voor extra scherpte. De belangrijkste toevoeging in de HydroGel is echter de Powerbar C2Max formule.

Toevoeging van C2Max aan Powerbar's HydroGel

PowerBar’s C2MAX is de ultieme toevoeging voor elke sporter, maar wat houdt het precies in? C2MAX bevat twee belangrijke bestandsdelen voor sporters: glucose en fructose. Waar je normaal een bepaalde hoeveelheid aan glucose aantreft in de verschillende gelletjes, heeft PowerBar daar fructose aan de HydroGel toegevoegd. Dit wordt gedaan in een speciale verhouding, 2:1 ratio van glucose en fructose. Resultaat: het lichaam kan tijdens inspanning meer energie opnemen en afleveren aan de werkende spieren over een periode van tijd. Hierdoor verbeter je je uithoudingsvermogen tijdens langdurige inspanning.

Assortiment voor elke sporter

Naast de HydroGel’s van Powerbar heeft het merk een compleet aanbod aan specialistische en uitgebalanceerde sportvoeding. Tijdens de productontwikkeling staat wetenschappelijke kennis aan de basis, maar gaat de ontwikkeling gaat in veel gevallen in overleg met sporters. Hierdoor biedt Powerbar de beste sportvoeding voor optimale prestaties van sporters.

Benieuwd naar het effect van sportvoeding? Test het zelf! Zo kan je ervaren hoe jouw lichaam reageert op sportvoeding. Vervang de oude vertrouwde boterham eens voor een (kleinere) reep of gel. Zo geef je je lichaam voor/tijdens de inspanning een extra (noodzakelijke) prikkel, zorg je voor een mentale boost en het belangrijkste: laat je de man met de hamer ver achter je!

Bevalt het? Dan kun je verder op ontdekkingstocht naar de sportvoeding die bij jou als sporter past of welke sportvoeding je het beste kan adviseren aan sporters. Het assortiment bevat voor ieder type sporter en ieder sportmoment wel een geschikt product. Bekijk het meest uitgebreide assortiment van Powerbar hier op onze webshop.

Merken energie gels 

Naast Powerbar's HydroGel voert NutriSense ook andere merken energie gels in het assortiment. 

Previous article:
Next article:
Copyright © 2023 NutriSense