Powerbar Isoactive: Drink smart, train better

Powerbar isoactive blog image
Bezig met laden...
Powerbar Isoactive: Drink smart, train better

Sportdrank staat aan de basis bij het gebruik van sportvoeding. Afhankelijk van jouw type sport, het moment en je persoonlijke voorkeur kan je kiezen voor diverse sportvoedingsproducten. Met een goede sportdrank kom je al een heel eind.

Drinken is een must

Tijdens het sporten transpireer je. Zorg er dus voor dat je tijdens het sporten vocht binnen krijgt. Een vochtverlies van 2% vochtverlies leidt al tot een flinke prestatievermindering, dus drinken tijdens je trainingen en wedstrijden blijft cruciaal! Voldoende drinken zorgt daarnaast voor een gelijkmatige lichaamstemperatuur en een snellere en betere opname van energie.

Hoeveel moet je drinken?

Drinken is belangrijk, maar hoeveel moet je dan drinken? Een algemeen advies luidt dat je tijdens het sporten minimaal tussen de 500ml en 750ml vocht per uur moet drinken. Dit is ook mede afhankelijk van het type sport en de weersomstandigheden.

Type sportdrank

Drink voor en tijdens de inspanning niet alleen water. Het geeft je namelijk geen energie en water bevat ook geen mineralen. Kies daarom voor een isotone sportdrank. Deze bevat dezelfde concentratie van deeltjes als ons bloed. Dit bevordert de opname van de aanwezige koolhydratenmix van glucose-fructose.

Powerbar Isoactive: de isotone sportdrank voor iedere actieve sporter. Natuurlijk bevat het brede assortiment sportvoeding van Powerbar ook een isotone sportdrank: Powerbar Isoactive. Een sportdrank met een zeer uitgebalanceerde samenstelling en de volgende productkenmerken:

  • Wordt gemakkelijk opgenomen door de isotone samenstelling
  • Bevat C2Max: koolhydratenmix met speciale 2:1 glucose-fructose verhouding
  • Bevat 5 elektrolyten (mineralen) in de verhouding zoals je die met transpireren verliest
  • Bevat circa 29 koolhydraten per serving (33 g / 500 ml water)
  • Met hoge dosering natrium
  • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Powerbar Isoactive: drie smaken, twee verpakkingen

De Powerbar Isoactive is bij NutriSense verkrijgbaar in drie smaken: lemon, orange en red fruit punch. De 600 grams bussen zijn goed voor 9 liter sportdrank, de 1320 grams bussen voor 20 liter sportdrank.

 

 

Previous article:
Next article:
Copyright © 2023 NutriSense