Evenementen

NutriSense – haal beleving en professionaliteit in huis voor jouw evenement, dankzij onze jarenlange expertise

Ben jij voor jouw winkel, sportcentrum, evenementenorganisatie of vereniging op zoek naar een partner om samen een succes te maken van jouw evenement? 

NutriSense is al 25 jaar actief in de ondersteuning van evenementen op het gebied van triathlon, running, cycling en schaatsen. Met een professioneel team van medewerkers en een uitgebreid portfolio aan evenementenmaterialen zijn wij aanwezig bij vele grote nationale evenementen. Het voornaamste doel van evenementen is het bezorgen van een onvergetelijke dag voor de deelnemers/aanwezigen. Beleving en professionaliteit staat hierbij voorop. Prof of geen prof, ervaring heeft ons geleerd dat deelnemers het passeren van de ‘PowerZones’ met motiverende muziek en het verkrijgen van de juiste energie zien als een ‘once in a lifetime’ experience.

Actief in vele sporten 

Zo zijn we de laatste jaren onder andere partner van de triathlon Challenge Almere (o.a. in 2021 tijdens de prestigieuze World Triathlon Long Distance), de running-marathons van Leiden (15.000 deelnemers) en Amersfoort (5.000 deelnemers), de Fietselfstedentocht (15.000 deelnemers) en het unieke schaatsevenement op de Weissensee in Oostenrijk. Van start tot finish bieden wij de deelnemers een onvergetelijke ervaring met een professionele aankleding bestaande uit finishbogen, beachflags, spandoeken, muziek en ons brede aanbod aan producten.

Jouw evenement = Onze (maatwerk)ondersteuning

Dankzij het brede assortiment hebben we voor iedere doelgroep passende producten. Een PowerBar reep voor de start, een sportdrank van QWIN of PowerBar tijdens de inspanning of een kant-en-klare proteïne drank van Danone HiPRO voor na het evenement? De mogelijkheden zijn groot! Hierbij is ook een combinatie mogelijk van de diverse merken. Wij hebben bovendien complete evenementenpakketten met materialen en producten, exact afgestemd op het aantal deelnemers. Hierdoor word je compleet ontzorgd en kan je ervanuit gaan dat de deelnemers voorzien worden van de juiste energie vóór en/of tijdens de inspanning of na de inspanning.

Duurzaamheid

Bij het organiseren van evenementen wordt het onderwerp duurzaamheid steeds belangrijker. Hierbij werken wij o.a. met kartonnen bekertjes en bevatten veel van onze producten duurzame wikkels met het FSC keurmerk.

Expo's en beurzen

Daarnaast zijn we niet alleen supplier bij evenementen, maar zijn we ook actief op vele grote expo’s als de Bike Motion, Rotterdam Marathon, Amsterdam Marathon om iedereen kennis te laten maken met onze producten, van de juiste advies te voorzien en natuurlijke mooie verhalen te delen met de consument.

Niet alleen tijdens evenementen op locatie denken wij met je mee. Indien jij ‘instore’ een evenement organiseert bekijken we ook graag samen de mogelijkheden!

Sfeerimpressie

 

Interesse? Stuur een mail naar info@nutrisense.nl

Copyright © 2022 NutriSense