Niche 4 Health

Niche 4 Health
Tonen als

4 producten

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. Niche4Health Hydrolyzed Collagen 250g
  Toevoegen om te vergelijken
  Hydrolyzed Collagen (250gr)
  Waardering:
  100%
  € 26,90 € 24,68
 2. Niche4Health Hydrolyzed Collagen 250g
  Toevoegen om te vergelijken
  Collagen Type 2 + Curcuma (60 capsules)
  € 28,75 € 26,38
 3. COLLAGEN & PEA PROTEIN VANILLA 600 GRAM
  Toevoegen om te vergelijken
  Collagen & Pea Protein Vanilla (NZVT) 600 gram
  € 37,25 € 34,17
 4. Niche4Health Collageen A4

  Op voorraad
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Niche4Health wil met de ontwikkeling van kwaliteitssupplementen bijdragen aan ieders levenskwaliteit waarbij de focus ligt op vitaliteit, mobiliteit en schoonheid. Niche4Health is uitgegroeid tot dé collageen eiwit expert met vernieuwende Collageen producten in de Europese markt.

Niche4Health oprichter Freddy Hoyng merkte op dat zijn herstel na het sporten langzaam ging. Ook had hij last van stijfheid in zijn enkels en handen als hij ‘s ochtends opstond.

Freddy woonde destijds in Costa Rica. Hier kwam hij het product Collagen Protein tegen.

Benieuwd naar de positieve verhalen over dit product is hij het gaan gebruiken. Nadat hij 1,5 maand 10 gram in zijn koffie had gemengd, was hij positief verbaasd over de resultaten.

Terug in Nederland bestelde hij meteen rechtstreeks bij de fabriek een zak van 20 kilo.

Al snel vroegen zijn teamgenoten wat het witte spul was dat hij gebruikte. Ze werden ook enthousiast!

Steeds meer mensen op de club vroegen naar de collageen eiwit poederzakjes. Dat was voor Freddy het sein om professioneel aan de slag te gaan!

Hedendaags wil  met de ontwikkeling van kwaliteitssupplementen bijdragen aan ieders levenskwaliteit waarbij de focus ligt op:

 • Vitaliteit

 • Mobiliteit

 • Schoonheid

Niche4Health Collageen

In 2016 was Niche4Health de eerste die pure collageen met vitamines op de markt bracht in de Benelux.

Niche4Health ging hiervoor een partnership aan met Peptan, de grootste producent van collageen in de wereld.

iermee profiteerde Niche4Health van hun expertise, R&D, kwaliteitssystemen en netwerk. Dit heeft meteen voor een goede start gezorgd.

Collageen heeft steeds meer bekendheid en meer mensen raken overtuigd van de gezondheids-bevorderende eigenschappen van dit unieke eiwit.

Niche4Health is hedendaags uitgegroeid tot dé collageen eiwit expert met vernieuwende Collageen producten in de Europese markt.

Waarom collageen poeder gebruiken?

Collageen is een eiwit dat het lichaam aanmaakt en aanwezig is in bindweefsels zoals kraakbeen, pezen, banden, maar ook in onze botten en de huid. Als baby zijnde maak je 100% collageen aan.

Na je 25ste neemt de aanmaak van collageen echter al af. Na je 65e is de aanmaak van collageen al 80% minder. De afname zorgt voor een mindere huidelasticiteit en minder soepele spieren en gewrichten.

Om jouw collageen voorraad aan te vullen kan je kiezen voor een collageen poeder, zoals de Hydrolyzed Collagen poeder van Niche4Health.

Collageen poeder Niche4Health

Het bekendste product van Niche4Health is de Hydrolyzed Collagen poeder, type 1. Collageen type 1 vertegenwoordigt 90% van alle collageen in je lichaam.

De collageen bestaat voor 89,5% uit eiwitten. Daarnaast heeft Niche4Health de Hydrolyzed Collagen verrijkt met vitamine C en D. Zoals je mag verwachten van een kwalitatief hoogwaardig merk bevat het collageenpoeder geen conserveringsmiddelen of toevoegingen.

De Niche4Health collageen gebruik je door dagelijks 1 maatschepje a 10 gram door een drank naar keuze te roeren.

Je kunt het bijvoorbeeld door de thee of koffie doen, maar ook in een sapje of smoothie. De collageen heeft nagenoeg geen smaak.

Een potjes Niche4Health Collageen is goed voor een gebruik van 25 dagen achter elkaar. Na deze 25 dagen adviseren wij om het 5 dagen niet te gebruiken voordat je de volgende 25 dagen ingaat.

Waarom sporters extra baat hebben bij collageen

Gehydrolyseerd collageen kan ook gunstig zijn bij sporters met gewrichtspijn. Binnen dit onderzoek ondervonden 73 sporters, die gedurende 24 weken dagelijks 10 gram collageen consumeerden een significante afname van gewrichtspijn tijdens het lopen en in rust, vergeleken met een groep die het niet nam.

In een ander onderzoek hadden sporters met kniepijn die gedurende 12 weken dagelijks 5 gram collageen gebruikten een significante vermindering van gewrichtspijn. Ze konden beter pijnvrij sporten dan degenen die het niet namen.

Naast de onderzoeken naar de effecten op je huid en gewrichten zijn er al wat bevindingen die aantonen dat gehydrolyseerd collageen ook effectief kan zijn bij het verbeteren van de insulinegevoeligheid en het verminderen van hypertensie (hoge bloeddruk) bij mensen met type 2-diabetes.

Het onderzoek staat nog in de kinderschoenen, maar de bevindingen kunnen we veelbelovend noemen. Meer weten? Lees onze collageen blog waarin wij dieper op de materie ingaan. 

Vital Supply

Recent heeft Niche4Health de merknaam gewijzigd in Vital Supply. Een nieuwe naam die de stappen in de toekomst nog beter moet dekken. De komende tijd kan je dus al het nieuwe logo op de producten verwachten. De kwaliteit en samenstelling blijft onveranderd goed!

Het Niche4Health assortiment bij NutriSense

Kies als sporter voor collageen met de allerbeste kwaliteit en bestel collageen poeder van Niche4Health. Bij NutriSense verkopen we alleen de Niche4Health product/batch combinaties die het NZVT keurmerk hebben.

Wil je de collageen poeder van Niche4health verkopen in jouw winkel of fitnesscentrum? Bestel dan gratis het Niche4Health promotiemateriaal op A4 formaat erbij.

Copyright © 2022 NutriSense