Pro Fitdrink

Pro Fitdrink
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pro Fitdrink: vitamine en mineralen dorstlessers

Pro Fitdrink is een dorstlesser waarmee je verloren vocht vitamines en/of mineralen aanvult. Zonder suiker en daarmee ook laag in calorieën.

De sportdrank staat ook wel bekend onder de naam ProDrink, Saunamix of Fitdrink. Pro Fitdrink bestaat uit een sportdrankpoeder die je aanmaakt in een drankdispenser. Pro Fitdrink richt zich op zakelijke klanten en kan je daarom alleen bestellen als grootverpakking van 10 x 5 liter of 10 x 7 liter.

Pro Fitdrink: een merk van NutriSense

Pro Fitdrink is een merk van NutriSense. Ruim 25 jaar geleden zocht NutriSense een low calorie sportdrank voor de Nederlandse markt. Er waren toen alleen nog high energy sportdranken met veel suiker verkrijgbaar. De oplossing werd gevonden in de low calorie Fitdrink. Met slechts 3 tot 6 kcal per 100ml was dit de eerste “vitaminwater” in Nederland.

Pro Fitdrink assortiment

Het assortiment bestaat uit een Multivitamine, Multimineraal Plus en Mineraal.

  • Multivitamine: rijk aan vitamines en mineralen
  • Multimineraal Plus: verrijkt met L-Carnitine en met de mineralen magnesium, kalium en calcium.
  • Mineralen: mineralen sportdrank in de smaken lemon, orange en berry.

De Multivitamine en Multimineraal Plus koop per doos waar 10 sachets in zitten. Elk sachet is goed voor 5 liter aangemaakte fitdrink. Je maakt de sachets aan met water.

De Mineralen bestel je per doos van 10 sachets. Hier maak je echter uit een sachet 7 liter fitdrink.

Pro Fitdrink voor fitness en sauna

De Pro Fitdrink vind je voornamelijk in fitnesscentra, sportscholen, sauna’s en wellnesscentra.

In de sauna of tijdens het sporten transpireer je. Tijdens het transpireren verlies je vitamines en mineralen. Met de Multivitamine en Multimineraal Plus vul je deze weer aan.

De Multivitamine heeft een perzik – sinaasappel smaak en bevat een mix van verschillende vitamines. Een glas van 500ml bevat gemiddeld 100% van de ADH van 6 belangrijke vitamines.

De Multimineraal Plus heeft een abrikoos smaak. De Multimineraal Plus bevat als extra ingrediënt L-Carnitine. Dit aminozuur speelt een rol bij de vetverbranding. Met slechts 1,3 kcal per 100ml is de MultiMineraal Plus het laagst in calorieën.

Ga je voor de maximale aanvulling van vitamines en mineralen? En wil je een unieke smaakcombinatie? Kies dan voor een mix van beide smaken.

De Pro Fitdrink Mineraal in de smaken berry, lemon en orange vind je voornamelijk in fitness- en sportcentra. Hier biedt met de fitdrink vaak aan als extra service bij het lidmaatschap. Sportcentra zorgen er zo voor dat jij gemakkelijk je mineralen weer kan aanvullen. Voor, tijdens of na het sporten.

Het Pro Fitdrink assortiment bij NutriSense

Bij NutriSense vind je het complete assortiment Pro Fitdrink. Daarnaast leveren wij de drankdispensers waarin je de sportdrankpoeder kan aanmaken. Je kan kiezen uit twee modellen: met 1 bowl voor 10 liter Fitdrink of 2 bowls a 10 liter per stuk.

De Pro Fitdrink kan je uitschenken in de luxe gesatineerde glazen van 300ml. Deze glazen kan je ook hier bestellen.

Wil je Pro Fitdrink verkopen in jouw fitness- sauna of wellnesscentrum? Neem dan contact op via info@nutrisense.nl.

Copyright © 2023 NutriSense