Supplementen

Supplementen
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 19 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Smaak
Positie
 1. GRIZZ Energy Gum
  Toevoegen om te vergelijken
  GRIZZ Energy Gum 10x7st (incl. cafeïne)
  € 27,50 € 25,23
 2. Doos PowerBar Magnesium Liquid Ampuls
  Toevoegen om te vergelijken
  Magnesium Liquid Ampuls 20x25ml
  € 28,00 € 25,69
 3. Doos PowerBar Amino Mega Liquid Ampuls
  Toevoegen om te vergelijken
  Amino Mega Liquid Ampuls 20x25ml
  € 44,95 € 41,24
 4. Doos PowerBar L-Carnitine Liquid Ampuls
  Toevoegen om te vergelijken
  L-Carnitine Liquid Ampuls 20x25ml
  € 49,95 € 45,83
 5. Niche4Health Hydrolyzed Collagen 250g
  Toevoegen om te vergelijken
  Hydrolyzed Collagen 250 gram (89.5% PROTEIN)
  € 26,90 € 24,68
 6. Niche4Health Hydrolyzed Collagen 250g
  Toevoegen om te vergelijken
  Collagen Type 2 + Curcuma (60 capsules)
  € 28,75 € 26,38
 7. QWIN Multi Sports Vitamine
  Toevoegen om te vergelijken
  Multi Sports Vitamine (60 tabletten) zonder B6
  € 33,50 € 30,73
 8. QWIN Vitamine C
  Toevoegen om te vergelijken
  Vitamine C 500mg (90 tabletten)
  € 20,90 € 19,17
 9. QWIN Multi Sports Vitamine
  Toevoegen om te vergelijken
  Beta Alanine (120 tabletten) supplement
  € 32,90 € 30,18
 10. QWIN Vitamine D3
  Toevoegen om te vergelijken
  Vitamine D3 15MCG (90 tabletten)
  € 24,90 € 22,84
 11. QWIN Zink Zuigtabletten
  Toevoegen om te vergelijken
  Zink 15MG (90 zuigtabletten) supplement
  € 14,50 € 13,30
 12. QWIN Omega 3
  Toevoegen om te vergelijken
  Omega 3 (90 softgels) visolie supplement
  € 21,90 € 20,09
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Wat zijn supplementen?

Supplementen zijn producten die dienen als aanvulling op een gezonde en gevarieerde leefstijl. Supplementen kunnen tabletten, capsules, shots of poeders zijn. Een supplement is dus een aanvulling op je normale voeding. Als persoon heb jij onder andere vitaminen en mineralen (micronutriënten), koolhydraten en eiwitten (macronutriënten) nodig om gezond te blijven of om het beste uit jouw trainingen en wedstrijden te halen. Een reden om voedingssupplementen te nemen is om er zeker van te zijn dat jij aan jouw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan voedingsstoffen komt.

Echter zijn niet alle supplementen essentieel. Sportsupplementen en voedingssupplementen worden vaak door elkaar gebruikt. Zo zijn er gevolgen aan het tekort hebben van vitaminen, mineralen of ijzer, maar functioneert iedereen zonder prestatie verbeterend sportsupplement. Een sportsupplement heeft een bevorderend effect op sportprestaties, maar doet weinig voor jouw algemene gezondheid.

Essentiële voedingssupplementen voor de algemene gezondheid

QWIN Multi Sports Vitamine bevat de belangrijkste vitamines in 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.  Naast deze vitamines is het ook belangrijk om de juiste vetzuren, mineralen en ijzers binnen te krijgen. Inname van voldoende Omega 3 heeft namelijk een positieve invloed op het hart, zorgt voor een betere focus en houdt de weerstand op peil. Weet jij niet precies wat jij nou het beste kunt bestellen? Bekijk het QWIN weerstandpakket bestaande uit Vitamine C, Vitamine D3 en Zink zuigtabletten. QWIN Zink is een spoorelement dat onderdeel is van een groot aantal enzymen in het lichaam die betrokken zijn bij de stofwisseling. QWIN Zink is onder andere nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het afweer-/ immuunsysteem.

Heb jij als sporter extra vitaminen en mineralen nodig?

QWIN Vitamine C is een goede toevoeging aan een sportief dieet. Vitamine C is het product van QWIN dat het immuunsysteem stimuleert na een fysieke inspanning. Daarnaast functioneert het product als antioxidant. Hierdoor draagt het bij aan het beschermen van lichaamscellen en ondersteunt het de nieuwvorming van weefsel. Naast Vitamine C is Vitamine D3 belangrijk voor sporters. QWIN Vitamine D3 is ontwikkeld om er zeker van te zijn dat je als sporter elke dag voldoende van deze belangrijke vitamine binnenkrijgt. Vitamine D3 wordt namelijk alleen in ons lichaam aangemaakt onder invloed van zonlicht. QWIN Vitamine D3 ondersteunt een goede botopbouw en verhoogt de opname van calcium in de botten. Ook speelt deze vitamine een belangrijke rol bij de werking van de spieren en draagt het bij aan het functioneren van het immuunsysteem.

Welke supplementen kunnen een positief invloed hebben op mijn sportieve prestaties?

QWIN cafeïne is een supplement die zorgt voor scherpte en energie. Cafeïne werkt prestatieverhogend en heeft een stimulerende werking op het zenuwstelsel. QWIN Creatine zorgt voor verhoging van fysieke prestaties. Het voedingssupplement is gebaseerd op creatinepoeder voor atleten op hoog niveau, tijdens intensieve training van korte duur. Naast creatine kunnen sporters baat hebben bij Beta Alanine. QWIN Beta Alanine is een aminozuur dat het lichaam zowel zelf aanmaakt als uit voeding haalt. Bij hoge intensiteit door inspanning tijdens het sporten bouwt zich melkzuur in de spieren op, hierdoor ‘verzuren’ de spieren. Beta Alanine neutraliseert de zuurgraad in de spier en zorgt daarmee voor een optimale omstandigheden. Zo kan je langer op hoge intensiteit sporten. Denk hierbij aan extra herhalingen in het fitnesscentrum of extra meters tijdens de eindsprint bij een marathon.

Handige shots: in vloeibare vorm

SUPP24 biedt jou de mogelijkheid om door middel van één shot je sport of health supplement binnen te krijgen. Het assortiment sport supplementen bestaat uit Protein en Pre Workout shots. Daarnaast vind je bij NutriSense de volgende health supplementen: Fatburner, Skin collagen en Daily clean shot. PowerBar heeft handige ampullen ontwikkeld waarbij je in een slok magnesium, aminozuren, L-Carnitine en cafeïne kunt aanvullen.

 

Copyright © 2022 NutriSense