Supplementen

Supplementen
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 25 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product naam
Positie
 1. Powerbar Magnesium Liquid
  Toevoegen om te vergelijken
  Powerbar Magnesium Liquid Lemon 25ml
  Vanaf € 1,65 € 1,51
 2. LOS Healthspan Elite Kick-Start Gum (10 gums)
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Kick-Start Gum
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 3,79 € 3,48
 3. Healthspan Elite Performance Cherry 30ml
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Performance Cherry 30ml (24 stuks)
  € 48,50 € 44,50
 4. Healthspan Elite Joint Physio Glucosamine & Chondroitine 120 stuks
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Joint Physio Glucosamine&Chondroitine (120)
  € 36,29 € 33,29
 5. Healthspan Elite Zinc Defence Lozenges (45 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Zinc Defence Lozenges (45st)
  € 15,39 € 14,12
 6. Healthspan Elite Pro20 Biotic 120 capsules
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Pro20 Biotic (120 caps)
  € 53,90 € 49,45
 7. Powerbar Black Line Caffeine Boost 25ml (20 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  Powerbar Black Line Caffeine Boost 25ml (20 stuks)
  € 49,80 € 45,69
 8. Powerbar Black Line L-Carnitine Liquid 25ml (20 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  Powerbar Black Line L-Carnitine Liquid 25ml (20 stuks)
  € 53,80 € 49,36
 9. Powerbar Amino Mega Liquid 25ml (20 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  Powerbar Amino Mega Liquid 25ml (20 stuks)
  € 47,80 € 43,85
 10. Powerbar Black Line Creatine Monohydrate
  Toevoegen om te vergelijken
  Powerbar Creatine Monohydrate 300g
  € 26,90 € 24,68
 11. Vital Supply - Collageen poeder hydrolysaat Type 1 met vitamine C en D
  Toevoegen om te vergelijken
  Vital Supply Hydrolyzed Collagen NZVT 250g
  Waardering:
  100%
  € 24,90 € 22,84
 12. QWIN Multi Sports Vitamine (60 tabs)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Multi Sports Vitamine (60 tabs)
  Waardering:
  98%
  € 33,50 € 30,73
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Wat zijn supplementen?

Supplementen zijn producten die dienen als aanvulling op een gezonde en gevarieerde leefstijl. Onder supplementen vallen tabletten, capsules, shots of poeders.

Als persoon heb jij onder andere vitamines en mineralen nodig (micronutriënten). Vitamines komen uit levende organismen (door planten of dieren aangemaakt). Daarnaast heeft jouw lichaam koolhydraten en eiwitten (macronutriënten) nodig ter ondersteuning van een goede gezondheid. Als sporter heb je deze nodig voor het ondersteunen van maximale prestaties tijdens jouw trainingen, evenementen en wedstrijden. De inname van voedingssupplementen vergroot de mogelijkheid om aan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan voedingsstoffen te komen. 

Hoe moet je supplementen gebruiken? Sportsupplementen en voedingssupplementen worden vaak naast elkaar gebruikt. Zo zijn er gevolgen aan het tekort hebben van vitaminen, mineralen of ijzer, maar functioneert iedereen zonder prestatie verbeterend sportsupplement. Een sportsupplement heeft een bevorderend effect op sportprestaties, maar doet weinig voor jouw algemene gezondheid. Supplementen gebruiken kan je om meerdere redenen doen.

Essentiële voedingssupplementen voor de algemene gezondheid

De QWIN Multi Sports Vitamine bevat 100% ADH Vitamine B12. Naast de B12 bevat dit supplement de belangrijkste vitaminen in 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Naast deze vitamines is het ook belangrijk om de juiste vetzuren, mineralen en ijzers binnen te krijgen.

Inname van voldoende omega 3 heeft een positieve invloed op het hart, zorgt voor een betere focus en houdt de weerstand op peil.

Weet jij niet precies wat jij het beste kunt bestellen? Bekijk het QWIN weerstandpakket bestaande uit Vitamine C , Vitamine D3 en Zink Zuigtabletten. Zink is een spoorelement dat onderdeel is van een groot aantal enzymen in het lichaam die betrokken zijn bij de stofwisseling. Zink is onder andere nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het afweer-/ immuunsysteem. Lees hier meer over de verschillende soorten voedingsupplementen tijdens het sporten

Heb jij als sporter extra vitaminen en mineralen nodig?

Vitamine C is een goede toevoeging aan een sportief dieet. Vitamine C is het product van QWIN dat het immuunsysteem stimuleert na een fysieke inspanning. Daarnaast functioneert het product als antioxidant. Hierdoor draagt het bij aan het beschermen van lichaamscellen en ondersteunt het de nieuwvorming van weefsel.

Naast Vitamine C is Vitamine D3 belangrijk voor sporters. QWIN Vitamine D3 is ontwikkeld om er zeker van te zijn dat je als sporter elke dag voldoende van deze belangrijke vitamine binnenkrijgt. Vitamine D3 wordt namelijk alleen in ons lichaam aangemaakt onder invloed van zonlicht. QWIN Vitamine D3 ondersteunt een goede botopbouw en verhoogt de opname van calcium in de botten. Ook speelt deze vitamine een belangrijke rol bij de werking van de spieren en draagt het bij aan het functioneren van het immuunsysteem. Lees hier welke supplementen nodig zijn voor spiergroei

Welke supplementen dragen bij aan mijn sportieve prestaties?

QWIN cafeïne is een supplement die zorgt voor scherpte en energie. Cafeïne werkt prestatie verhogend en heeft een stimulerende werking op het zenuwstelsel. QWIN Creatine zorgt voor verhoging van fysieke prestaties. Het voedingssupplement is gebaseerd op creatinepoeder voor atleten op hoog niveau, tijdens intensieve training van korte duur. Benieuwd naar waar creatine vandaan komt?

Naast creatine kunnen sporters baat hebben bij QWIN Beta Alanine. Beta Alanine is een aminozuur dat het lichaam zowel zelf aanmaakt als uit voeding haalt. Bij hoge intensiteit door inspanning tijdens het sporten bouwt zich melkzuur in de spieren op, hierdoor ‘verzuren’ de spieren. Beta Alanine neutraliseert de zuurgraad in de spier en zorgt daarmee voor een optimale omstandigheden. Zo kan je langer op hoge intensiteit sporten. Denk hierbij aan extra herhalingen in het fitnesscentrum of extra meters tijdens de eindsprint bij een marathon. Lees hier meer over hoeveel beta alanine per dag wordt geadviseerd.

Veganistische sportsupplementen

Veganistische sportsupplementen zijn supplementen die geen dierlijke producten bevatten. Dus geen vis of vlees en geen melk, yoghurt, eieren en honing. Veganistische sportsupplementen passen bij een plantaardige levensstijl. Veganistische supplementen kopen? Alle supplementen van QWIN zijn veganistisch, op de Omega 3 na! Alle veganistische producten kun je op onze website vinden door in de filter “veganistisch” als voedingsvoorkeur te selecteren.

Handige shots: in vloeibare vorm

SUPP24 biedt jou de mogelijkheid om door middel van één shot je sport of health supplement binnen te krijgen. Het assortiment sport supplementen bestaat uit Protein en Pre-Workout shots. Daarnaast vind je bij NutriSense de volgende health supplementen: Fatburner, Skin Collagen en Daily Clean Shot.

Powerbar heeft handige ampuls ontwikkeld waarbij je in een slok magnesium,  aminozuren, L-Carnitine en cafeïne kunt aanvullen.

supplementen imagesupplementen image
Copyright © 2023 NutriSense