Ben jij in voorbereiding op (één van) de evenementen van Central Events, dan helpen we jou vanuit NutriSense graag aan de benodigde energie!

NutriSense x Central Events imageNutriSense x Central Events image

Powerbar sportdrank geeft jou de energie tijdens de toertocht(en)

Tijdens de evenementen van Central Events krijg jij op diverse verzorgingsposten langs het parcours en bij de finish Powerbar Isoactive sportdrank uitgedeeld. Dit is een isotone sportdrank, die jouw lichaam makkelijk opneemt. Door de snelle levering van koolhydraten en het hoge mineralengehalte is Powerbar Isoactive de ideale sportdrank tijdens inspanning.

Train altijd met sportvoeding

Het trainen met de juiste sportvoedingsproducten begint al in de voorbereiding! Zorg voor een gemiddelde inname aan koolhydraten van iets meer dan 60 gram per uur. Probeer een vast patroon aan te houden; plan bij voorkeur een inname-moment iedere 20 à 30 minuten.

 

Vol energie aan de start verschijnen? Profiteer dan van de speciale Central Events acties!

  • Trainingspack Powerbar

Dit pakket bestaat uit verschillende gels, PowerShots, een energiereep, een eiwitreep en een gebruiksadvieskaart inclusief sportvoedingsplan. Via Central Events kan je dit pakket aanschaffen voor maar €10,-.

  • Powerbar Shots: het ideale en smaakvolle gelalternatief

Daarnaast kan je voordelig de PowerGel shots aanschaffen. De smaakvolle shots staan qua energiewaarde gelijk aan 2 gels. De shots zijn makkelijk te consumeren en hierdoor ook geschikt om kort voor de inspanning in te nemen en alvast energie te stapelen. Dat voor slechts €2 per zakje!

Deze acties bestel je eenvoudig bij de online inschrijving bij het desbetreffende evenement (en kan je tijdens het evenement ophalen bij de start)!

Heel veel succes met de voorbereidingen en we zien je graag langs de verzorgingsposten!

NutriSense Central Events trainingspackNutriSense Central Events trainingspack
NutriSense Central EventsNutriSense Central Events
Copyright © 2023 NutriSense