Eiwitten / Proteïne

Eiwitten / Proteïne
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 26 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Smaak
Positie
 1. QWIN Micellar Casein Protein image
  Toevoegen om te vergelijken
  Micellar Casein Protein Vanilla 700g
  € 39,50 € 36,24
 2. PowerBar Protein Plus Fibre Bar Raspberry Yoghurt
  Toevoegen om te vergelijken
  Protein Plus Fibre Bar Raspberry Yoghurt 24x35g
  € 38,16 € 35,01
 3. Powerbar Protein Soft Layer
  Toevoegen om te vergelijken
  Protein Soft Layer 12 x 40 gram
  Vanaf € 22,20 € 20,37
 4. PowerBar Protein Plus 30% Bar
  Toevoegen om te vergelijken
  30% Protein Plus Bar 15 x 55 gram
  Vanaf € 35,85 € 32,89
 5. Powerbar 33% Protein Plus bar
  Toevoegen om te vergelijken
  33% Protein Plus Bar 10 x 90 gram
  Vanaf € 35,90 € 32,94
 6. PowerBar Protein Plus Bar Calcium & Magnesium
  Toevoegen om te vergelijken
  Protein Plus Bar Calcium & Magnesium 30 x 35 gram
  € 44,70 € 41,01
 7. PowerBar Protein Plus L-Carnitine Bar
  Toevoegen om te vergelijken
  Protein Plus L-Carnitine Bar 30 x 35 gram
  € 44,70 € 41,01
 8. PowerBar Protein Plus Bar Low Sugar
  Toevoegen om te vergelijken
  Protein Plus Bar Low Sugar 30 x 35 gram
  Vanaf € 47,70 € 43,76
 9. POWERBAR CLEAN WHEY BAR 18X45G
  Toevoegen om te vergelijken
  Clean Whey Bar 18 x 45 gram
  Vanaf € 39,42 € 36,17
 10. PowerBar 52% Protein Plus Bar
  Toevoegen om te vergelijken
  52% Protein Plus Bar 20 x 50 gram
  Vanaf € 51,80 € 47,52
 11. Powerbar Natural Protein Bar
  Toevoegen om te vergelijken
  Natural Protein Bar 24 x 40 gram
  Vanaf € 42,96 € 39,41
 12. Powerbar TRUE Organic Protein Bar
  Toevoegen om te vergelijken
  TRUE Organic Protein Bar 16 x 45 gram
  Vanaf € 42,40 € 38,90
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Waarom heb ik eiwitten/proteïne nodig?

Als belangrijke bouwstof voor het lichaam dragen eiwitten (proteïne) bij aan het gezond houden van botten, herstel van spieren en de groei van spiermassa. Hoe frequenter en intensiever de training, hoe meer eiwitten het lichaam nodig heeft. Het advies is om 1.0 - 1.8 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht tot je te nemen. Bij veel en fanatiek sporten (zoals kracht- of duursport), heeft het lichaam ongeveer 100% meer eiwitten nodig. Elke sporter van 70 kg heeft dus ongeveer 100 - 120 gram aan eiwitten per dag nodig uit voeding voor een optimale spiergroei. Om aan de dagelijks benodigde eiwitten te komen vult de sporter het aantal eiwitten vooral aan met eiwitrepen of eiwitshakes.

Assortiment eiwitpoeders

NutriSense voert een ruim assortiment aan eiwitpoeders in het assortiment: wei-eiwit, caseïne eiwit en collageen eiwit. Je hebt drie types wei-eiwit (= whey protein): Whey concentraat (minste bewerking), whey isolaat (puurder vanwege extra filterproces) en whey hydrolisaat (meest zuivere vorm). Dit zijn bijproducten van het productieproces waarbij melk in kaas wordt omgezet. Naast wei-eiwit is caseïne-eiwit ook een erg bekende vorm van eiwitten. Wei-eiwit wordt ten opzichte van caseïne-eiwit sneller door het lichaam opgenomen, daarom worden caseïne-eiwitten bij voorkeur voor het slapen genomen. Wei-eiwit bevat de hoogste hoeveelheid aan BCAA, deze drie essentiële aminozuren (leucine, isoleucine en valine) zijn belangrijk voor de eiwitsynthese. De eiwitpoeders van QWIN bestaan uit een speciale eiwitmix waaraan de meest zuivere vorm (hydrolisaat) is toegevoegd. Delavie eiwitshakes bestaande uit zowel concentraat als isolaat wei-eiwit. NutriSense biedt het meest complete PowerBar assortiment aan en heeft ook van PowerBar verschillende eiwitshakes, waaronder de PowerBar Deluxe bestaande uit een mix van wei-eiwit en caseïne-eiwit. Tot slot heeft NutriSense collageen eiwitten opgenomen in het assortiment. Collageen dient als een belangrijk structureel eiwit in tal van weefsels van het lichaam, waaronder pezen, kraakbeen, bloedvaten en de huid. 

Ready-to-drink eiwitshakes vs. traditionele eiwitshakes

Ready-to-drink (ook bekend als RTD) eiwit dranken voorzien snel en gemakkelijk van eiwitten. Zo hoeft het eiwitpoeder niet afgemeten te worden. Ideaal voor sporters die een bepaald voedingspatroon volgen: de atleet weet precies hoeveel eiwitten of andere macro’s in de kant-en-klare shakes zitten. Een ander voordeel is dat de shake makkelijk is om mee te nemen. Traditionele poeders hebben (nu nog) een ruimer aanbod aan verschillende smaken, maar het huidige aanbod aan kant-en-klare shakes is innovatief en veelbelovend. Bekijk de ready-to-drink eiwitshakes van 30 gram van PowerBar in de smaken: Smooth Chocolate, Creamy Vanilla en Salted Caramel. Liever een lactosevrije eiwitdrank bestellen? Bekijk de dranken van Danone HiPRO verkrijgbaar in de smaken Vanille en Chocolade.

Eiwitrepen / Proteïne Bars

Tegenwoordig worden er steeds meer eisen gesteld aan eiwitrepen en zijn er veel verschillende repen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillen in structuur, smaak en aantal eiwitten. De PowerBar Protein Plus 30% Bar is een heerlijke 55g eiwitreep met 30% kwalitatief hoogwaardige eiwitten. De reep ondersteunt effectieve spieropbouw en snel spierherstel na een intensieve (kracht)training door de speciale Trisource eiwittenmix van melk-, wei- en soja-eiwitten. Deze combinatie zorgt voor een geleidelijke en langdurige afgifte van eiwitten. Liever een hoger eiwitpercentage en minder suiker? Bekijk dan de Clean Whey Bar of de 52% Protein Plus Bar of bekijk de eiwitrepen van PANDY: het ideale eiwitrijke tussendoortje voor élk moment!

Copyright © 2022 NutriSense