Pandy

Pandy
Tonen als

3 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. SALE Pandy White Chocolate & Almonds (18x35g)
  Toevoegen om te vergelijken
  SALE Pandy White Chocolate & Almonds (18x35g)
  € 28,66 € 26,29
 2. Pandy toonbankdisplay breed
  Toevoegen om te vergelijken
  Pandy toonbankdisplay breed
  € 0,00 € 0,00
 3. Pandy Protein 35 GRAM White Chocolate & Almonds LOS
  Toevoegen om te vergelijken
  Pandy Protein Bar 35 gram (18 stuks)
  Vanaf € 35,82 € 32,86
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Pandy: Monday 2 Sunday healthy snacken

Het Zweedse foodtech bedrijf Pandy is gespecialiseerd in de productie van gezonde snacks. Pandy heeft zich als doel gesteld dat deze snacks moeten passen binnen een gezonde levensstijl. Het uitgangspunt bij de productie is het maken van gezondere producten met een goede smaak. Zo willen ze het de mensen makkelijker maken om betere keuzes te maken.

Het assortiment bestaat uit populaire dagelijkse snacks die ze net even iets gezonder hebben gemaakt. De slogan luidt dan ook ‘Monday 2 Sunday’.

Alle producten uit het assortiment van Pandy voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Taste: Het uitgangspunt van ieder product, een goede smaak!
 • Lifestyle: De producten moeten passen bij een gezonde lifestyle.
 • Happiness: Van het design en de smaak moet je een geluksgevoel krijgen.

Pandy: The Protein Candy

De merknaam Pandy vormt een samenvoeging van de woorden Protein en Candy. De eerste producten uit het assortiment hadden dan ook het ingrediënt proteïne als basis.

Voor NutriSense was dit de aanleiding om het merk toe te voegen aan het assortiment. In het verlengde van de sportrepen van Powerbar vormt Pandy een goede aanvulling op het assortiment.

Hedendaags vind je in het assortiment veel meer producten dan alleen proteïne producten, zoals de Raw bars. Pandy wil hiermee een gezonder alternatief kunnen bieden voor bekende snacks. Zolang de producten aan de voorwaarden van Pandy voldoen dragen ze het logo met trots!

Het succes van Pandy in Nederland

Bij het zien én proeven van de Pandy Protein bars waren wij meteen enthousiast. De eerste repen werden al snel besteld door onze zakelijke klanten met een fitnesscentrum. De nabestellingen volgden nog sneller. Nadat we de repen gesampled hadden op beurzen en bij bestellingen, kwamen er steeds meer verkooppunten bij. Naast fitnesscentra kan je de Pandy Protein bars ook bij verschillende webshops verkrijgen. En uiteraard hier op NutriSense.nl, waar je alle smaken van de Pandy Protein bars vindt.

Less sugar, more joy!

Voor alle producten geldt als uitgangspunt dat deze nagenoeg geen toegevoegde suiker bevatten. Zonder af te doen aan de smaak!

De Pandy Protein bar bevat, afhankelijk van de smaak, tussen de 1,1 en 1,6 gram suiker per reep.

Als de Pandy producten zo weinig suiker bevatten is de smaak dan nog wel goed? Zeker! Afhankelijk van het product zijn er verschillende zoetstoffen aan toegevoegd. De producten bevatten geen aspartaam.

Protein Bars

De Pandy Protein bars vormen de meest bekende producten uit het assortiment. Daar waar de meeste proteïne repen rond de 55 gram wegen heeft Pandy voor een kleiner formaat gekozen: 35 gram. De 35 grams Pandy proteïne repen bevatten slechts 1,1 tot 1,6 gram suiker, 113 calorieën en maar liefst 12 gram proteïne. Een doos bevat 18 Pandy repen.

Mede door het formaat zijn de repen ook erg populair bij vrouwen. Maar liefst 60% van de Pandy consumenten is dan ook vrouw. 

Met een Pandy reep heb je een eiwitrijk tussendoortje altijd bij de hand. Heb je gesport en wil je direct je eiwitten aanvullen? De Protein Bar is dan een goede keuze.

 • Low Sugar – High Protein (12g protein)
 • Verantwoord snacken, voor een gezonde levensstijl
 • Ideaal als tussendoortje, voor elke dag, voor elk moment

De repen worden geleverd in drie heerlijke smaken: Caramel with Sea Salt, Nougat with Hazelnut en Chocolate with Creamy Milk. Onze favoriet? Met stip op nummer 1: de Caramel with Sea Salt.

De Caramel with Sea Salt bevat de heerlijke combinatie van zoet en zout. Nougat with Hazelnut heeft een wat stevigere bite en een fijne volle nougat en hazelnootsmaak. Chocolate with Creamy Milk laat zich het best omschrijven als een luchtige Milky Way smaak.

Alle drie de smaken hebben een crunchy topping op de reep. Dit geeft de reep een heerlijke bite.

Duurzaamheid

Pandy heeft het initiatief genomen om over te stappen op milieuvriendelijkere verpakkingen. De verpakkingen van de Candy bijvoorbeeld, bestaan nu uit bio-based, fossielvrije en herbruikbaar kunststoffen. Deze worden gemixed met fossiele kunststoffen. Dit heeft ertoe bijgedragen dat ze een 40% lagere CO2 footprint hebben.

De voordelen van Pandy

Kies je voor de producten van Pandy, dan kies je voor producten met een goede smaak. De producten hebben allemaal een goed snackformaat. De repen wegen 35 gram. Niet te groot, niet te klein. En last but not least: ze bevatten nagenoeg geen toegevoegde suikers!

Het Pandy assortiment bestellen bij NutriSense

NutriSense heeft een selectie gemaakt van producten die aansluiten bij jouw sportieve levensstijl. Daarom vind je bij NutriSense zowel de Pandy Protein Bars als de Raw bars.

Wil je elke dag gezond bezig zijn, maar ook genieten van een goede proteïne reep? Kies dan bewust en kies voor Pandy! Bestellingen voor 15:00 uur ontvang je al de volgende werkdag.

Heb je een fitnesscentrum of winkel en wil je Pandy verkopen? Bekijk dan ook de promotiematerialen welke kosteloos besteld kunnen worden. Naast een A4 met daarop de Pandy repen kan je ook kiezen voor een kartonnen display welke de ruimte biedt aan 3 dozen repen.

Wil je eerst advies over welke producten je het best kunt aanbieden? Neem dan contact met ons op via info@nutrisense.nl of 0334655622.

Copyright © 2023 NutriSense