Blog

Featured posts
hoeveel beta alanine per dag image
Hoeveel Beta Alanine per dag?
collageen supplementen image blog
Wat zegt de wetenschap over collageen supplementen?
melk gezond lactose blog sporters image
Melk: gezond voor alle sporters?
winkelier schappresentatie optimale image
Het belang van een optimale schappresentatie
PowerBar Ride Bar blog history image
De geschiedenis van de Powerbar Ride Bar
NutriSense voedingsadvies halve marathon image
Halve marathon lopen? NutriSense geeft jou tips!
PowerBar Protein Plus blog image
Herstel met een ware traktatie: Powerbar 30% ProteinPlus Bar!
Brandstof PowerBar image
Welke brandstof heb ik op welk moment nodig op de fiets?
Powerbar HydroGels
Powerbar HydroGels: Is de toegankelijke gel iets voor jou?
Powerbar isoactive blog image
Powerbar Isoactive: Drink smart, train better
 • hoeveel eiwitten per dag
  Bezig met laden...

  Hoeveel eiwitten per dag zijn ideaal voor sporters?

  Als sporter weet je inmiddels vast dat eiwitten belangrijk zijn. Wil je optimaal presteren en je spieren laten herstellen? Zorg dan dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Maar hoeveel eiwitten per dag heb je nu eigenlijk nodig als sporter? Hoe groter de pot proteïne shakes, hoe groter de spiermassa? Was het maar zo eenvoudig!

  In deze blog zullen we de vraag “hoeveel eiwitten per dag zijn ideaal voor sporters” beantwoorden. Ook lees je meer informatie over eiwitten in het algemeen.  

 • sportflessen
  Bezig met laden...

  Milieuvriendelijk en efficiënt: de voordelen van herbruikbare sportflessen

  Sportflessen mogen niet ontbreken tijdens het beoefenen van jouw sport. Een musthave dus! Ben jij een fanatieke hardloper? Stap je graag op de fiets voor een mooie tocht? Ga je regelmatig naar de sportschool? Maak je graag een wandeling? Zorg dan als sportliefhebber voor een sportfles, die binnen handbereik ligt.

 • Beste energierepen
  Bezig met laden...

  Boost je energie met deze toppers: De beste energierepen op een rij

  Energierepen kan je omschrijven als handige snacks boordevol voedingsstoffen. Ze geven je een optimale energieboost. Ben je een atleet bent, die traint voor een marathon? Een drukke professional die altijd onderweg is? Iemand die een gezonde levensstijl nastreeft? De beste energierepen dienen als een geweldige aanvulling op je dagelijkse voeding. 

 • Sportdrank automaat
  Bezig met laden...

  Sportdrank automaat: Stap Richting Plasticvrije Sportscholen

  Ben jij geïnteresseerd of een sportdrank automaat een duurzamer alternatief kan zijn bij jou in de sportschool? Als je een sportschool runt, wil je je klanten uiteraard de beste faciliteiten en diensten aanbieden. Een essentieel aspect van een positieve sportschool ervaring is de beschikbaarheid van verfrissende dranken.

   

   

   

   

 • gezonde energierepen
  Bezig met laden...

  Gezonde energierepen

  Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd of gezonde energierepen kunnen helpen bij het afvallen. Energierepen worden veel gebruikt door sporters. Door de koolhydraten leveren deze repen ze voldoende energie tijdens het sporten. Maar als je niet sport en je eet zo’n energiereep? Is het dan een gezonde keuze? Of krijg je dan teveel calorieën en / of suikers binnen?

 • NZVT supplementen
  Bezig met laden...

  Top 5 meest populaire NZVT supplementen onder sporters

  Als (top)sporter kan je supplementen gebruiken ter verbetering van je sportprestaties. Ook kan je supplementen gebruiken ter bevordering van je algehele gezondheid. Uiteraard kies je dan graag voor de supplementen die het best aansluiten bij je doelen. Maar los van de werking wil je er natuurlijk ook op kunnen vertrouwen dat je niet onbedoeld doping gebruikt. Vertrouw dan op de kwaliteit van NZVT supplementen.
 • Bidons kopen
  Bezig met laden...

  Bidons kopen: De beste bidons voor jouw sportactiviteiten.

  Als fanatieke sporter weet je hoe belangrijk het is dat je goed gehydrateerd blijft tijdens het sporten. Of je nu gaat hardlopen, wielrennen of wandelen, een bidon is onmisbaar in je sportuitrusting. De richtlijn is dat je minimaal een halve liter per uur moet drinken. Een goede bidon kan hierbij helpen. Maar waar moet je op letten bij het kopen van bidons? 

 • beste sportdrank
  Bezig met laden...

  De beste sportdrank begint bij deze essentiële ingrediënten

  Als je een fanatieke sporter bent, weet je hoe belangrijk het is dat je je lichaam tijdens het sporten goed gehydrateerd houdt. Als je optimaal wilt presteren is het kiezen van de beste sportdrank daarom essentieel.

 • sport energie gel
  Bezig met laden...

  Boost je sport prestaties met de juiste energie gel

  Ben je een professionele atleet die altijd op zoek is naar het optimaliseren van resultaten? Ben je een enthousiaste amateur die net begint met sporten? De juiste sport energie gel helpt je om het maximale uit je trainingssessies en wedstrijden te halen.

 • sportbidon
  Bezig met laden...

  De verschillende soorten bidons en welke het beste werken voor verschillende sporten

  Goede hydratatie is essentieel voor optimale prestaties tijdens het beoefenen van sport. Een van de meest praktische en handige manieren om gehydrateerd te blijven, is door gebruik te maken van een sportbidon. Er zijn echter verschillende soorten sportbidons op de markt, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Copyright © 2023 NutriSense