Blog

Featured posts
hoeveel beta alanine per dag image
Hoeveel Beta Alanine per dag?
collageen wetenschappelijk onderzoek
Wat zegt wetenschappelijk onderzoek over collageen supplementen?
winkelier schappresentatie optimale image
Het belang van een optimale schappresentatie
PowerBar Ride Bar blog history image
De geschiedenis van de Powerbar Ride Bar
NutriSense voedingsadvies halve marathon image
Halve marathon lopen? NutriSense geeft jou tips!
PowerBar Protein Plus blog image
Herstel met een ware traktatie: Powerbar 30% ProteinPlus Bar!
Brandstof PowerBar image
Welke brandstof heb ik op welk moment nodig op de fiets?
Powerbar HydroGels
Powerbar HydroGels: Is de toegankelijke gel iets voor jou?
Powerbar isoactive blog image
Powerbar Isoactive: Drink smart, train better
 • Powerbar Black Line
  Bezig met laden...

  Maak kennis met de nieuwe, grensverleggende productlijn van Powerbar: De Powerbar Black Line.

  De producten van de Powerbar Black Line zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen én ervaringen van topatleten. De Black Line producten voorzien jou als sporter van de beste brandstof om je grenzen te verleggen. Ben jij al bekend met de nieuwe Powerbar Black Line producten?

 • is creatine gezond
  Bezig met laden...

  Is creatine gezond?

  Creatine is een supplement dat je veel voorbij ziet en hoort komen in de fitnessindustrie. Veel mensen vragen zich hierbij of het gebruik van creatine wel gezond is. In deze blog leggen we je uit wat creatine is en wat de voordelen van creatine zijn. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijke bijwerkingen bij het gebruik van creatine.

 • Waar komt creatine vandaan
  Bezig met laden...

  Waar komt creatine vandaan?

  Creatine is een voedingssupplement dat veel wordt gebruikt door sporters om hun prestaties te verbeteren. Maar wat is de oorsprong van creatine eigenlijk? En waar zit creatine van nature in? In deze blog zullen we dieper ingaan op de herkomst en het productieproces van creatine, zodat we een beter begrip krijgen van dit populaire supplement.

 • Waarom een eiwitshake na het sporten?
  Bezig met laden...

  Waarom een eiwitshake na het sporten?

  Een eiwitshake na het sporten innemen vormt voor veel sporters een vertrouwd patroon. Maar waarom neem je een eiwitshake na het sporten? Wat zijn de voordelen van het innemen van een eiwitshake na het sporten? Welke eiwitten zijn geschikt na het sporten? Hoeveel eiwitten moet je binnenkrijgen voor een goed herstel? Je leest het in deze blog!

 • Voedingsrepen: wanneer eet je welke reep?
  Bezig met laden...

  Voedingsrepen: wanneer eet je welke reep?

  Ben jij vaak onderweg? Heb je behoefte aan een snel tussendoortje? Voedingsrepen vormen dan de perfecte snack. Er bestaan verschillende soorten voedingsrepen. Dit maakt de keuze voor de juiste voedingsreep een uitdaging. Het tijdstip van inname van de juiste voedingsrepen speelt ook een belangrijke rol. Wanneer eet je welke reep? Hoe kan je deze voedingsrepen integreren in een gebalanceerd dieet? 

 • Recovery bars: de sleutel tot herstel
  Bezig met laden...

  Recovery bars: de sleutel tot herstel

  Ben je op zoek naar een effectieve manier om je lichaam sneller te laten herstellen na intense trainingen of workouts? Zoek niet verder! Ontdek de kracht van recovery bars en hoe ze jou kunnen helpen bij het optimaliseren van je herstelproces. Of je nu een professionele sporter bent of gewoon iemand die regelmatig sport, recovery bars vormen de ideale snack voor het aanvullen van energieniveaus en het voeden van je spieren.

 • Cafeïne kauwgom
  Bezig met laden...

  Hoe cafeïne kauwgom je prestaties kan verbeteren bij duursporten

  Cafeïne kennen we allemaal van de koffie. Cafeïne is een populaire stof die vaak wordt gebruikt voor het verbeteren van prestaties in duursporten. In één keer meerdere koppen koffie drinken kan echter best een opgave zijn voor het sporten. 

  Een interessante en veelbelovende manier voor het snel binnenkrijgen van cafeïne is door middel van kauwgom. Maar hoe werkt cafeïne kauwgom precies? En hoe kan dit je prestaties verbeteren?

 • hoeveel eiwitten per dag
  Bezig met laden...

  Hoeveel eiwitten per dag zijn ideaal voor sporters?

  Als sporter weet je inmiddels vast dat eiwitten belangrijk zijn. Wil je optimaal presteren en je spieren laten herstellen? Zorg dan dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Maar hoeveel eiwitten per dag heb je nu eigenlijk nodig als sporter? Hoe groter de pot proteïne shakes, hoe groter de spiermassa? Was het maar zo eenvoudig!

  In deze blog zullen we de vraag “hoeveel eiwitten per dag zijn ideaal voor sporters” beantwoorden. Ook lees je meer informatie over eiwitten in het algemeen.  

 • sportflessen
  Bezig met laden...

  Milieuvriendelijk en efficiënt: de voordelen van herbruikbare sportflessen

  Sportflessen mogen niet ontbreken tijdens het beoefenen van jouw sport. Een musthave dus! Ben jij een fanatieke hardloper? Stap je graag op de fiets voor een mooie tocht? Ga je regelmatig naar de sportschool? Maak je graag een wandeling? Zorg dan als sportliefhebber voor een sportfles, die binnen handbereik ligt.

 • Beste energierepen
  Bezig met laden...

  Boost je energie met deze toppers: De beste energierepen op een rij

  Energierepen kan je omschrijven als handige snacks boordevol voedingsstoffen. Ze geven je een optimale energieboost. Ben je een atleet bent, die traint voor een marathon? Een drukke professional die altijd onderweg is? Iemand die een gezonde levensstijl nastreeft? De beste energierepen dienen als een geweldige aanvulling op je dagelijkse voeding. 

Copyright © 2023 NutriSense