Herstel met een ware traktatie: Powerbar 30% ProteinPlus Bar!

PowerBar Protein Plus blog image
Bezig met laden...
Herstel met een ware traktatie: Powerbar 30% ProteinPlus Bar!

Als je een proteïne reep wilt kopen heb je een ruime keuze. Verschil in merk, smaak, formaat en ingrediënten zijn enkele variabelen die het onderscheid maken. Onze tip? Kies eiwit repen die smaken om je vingers bij af te likken. De 30% Protein Plus Bar is zo’n reep!

Waarom zou je eiwit repen kopen?

Voor jou als sporter is het heel belangrijk dat je de juiste brandstof binnenkrijgt. Zo haal je tijdens trainingen of wedstrijden het beste uit jezelf en bereik je je sportieve doelen. Goede sportvoeding helpt je om het maximale uit je training te halen en zorgt voor een sneller herstel na inspanning. Wil je een sneller herstel realiseren, dan is het verstandig om binnen 2 uur na je inspanning een eiwitrijk product te nuttigen. Eiwitten bevorderen namelijk spierherstel en -opbouw en zorgen zo dat je lichaam sneller een nieuwe trainingsprikkel aankan.

Uiteraard kan je eiwitten ook uit reguliere voeding halen, denk hierbij bijvoorbeeld aan kip. Echter is jouw klant of ben jij als sporter niet altijd in de gelegenheid eiwitten via consumptie van reguliere voeding binnen te krijgen.  Daarnaast is het ook gemakkelijker om voor een kant-en-klaar product te kiezen. Voor deze momenten zijn de verschillende Powerbar Protein Plus eiwit repen ideaal.

Protein Plus 30% Bar

Waarom is de 30% Protein Plus bar een van de grote favoriete eiwit repen binnen ons assortiment? Ten eerste bevat de herstelreep van 55 g maar liefst 30% (17 gram) eiwitten. De reep bevat een speciale Trisource Protein formule: een speciale mix van caseïne (melkeiwit), wei-eiwit en soja-eiwit. Dit betekent dat hij zowel snel als langzaam opneembare eiwitten bevat en daarmee een ideale samenstelling heeft. Naast de 17 gram eiwitten bevat deze reep ook minimaal 17 gram koolhydraten. Zeker duursporters hebben na hun training niet alleen behoefte aan eiwitten, maar ook aan een aanvulling van koolhydraten. Dat maakt deze reep uniek en zeer geschikt voor jou als duursporter.

Vrij van...

De 30% Protein Plus eiwitrepen zijn vrij van aspartaam en collageen. Doordat de reep geen collageen bevat kan deze ook door vegetariërs worden gebruikt.

Vier heerlijke smaken

De Protein Plus 30% Bar is verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken en met zowel een witte als bruine chocolade coating. De smaken Chocolate en Vanilla Caramel Crisp zijn omhuld met bruine chocolade. Is witte chocolade meer jouw ding? Kies dan voor de Vanilla – Coconut of Lemon - Cheesecake. Zo wordt herstellen niet alleen zinvol, maar ook nog eens heel lekker! Naast eiwitrijke repen voert NutriSense ook eiwitpoeders in het assortiment. 

Previous article:
Next article:
Copyright © 2023 NutriSense