Energie Gels

Energie Gels
Tonen als

10 producten

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Smaak
Positie
 1. QWIN GELS TRY-OUT PAKKET
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Energy Gel Try-out Mixpakket
  € 26,95 € 24,72
 2. PowerBar PowerGel Original
  Toevoegen om te vergelijken
  PowerGel Original 24 x 41 gram
  Vanaf € 52,56 € 48,22
 3. PowerBar PowerGel Original Red Fruit
  Toevoegen om te vergelijken
  PowerGel Original Red Fruit 24 x 41 gram
  € 52,56 € 48,22
 4. PowerBar PowerGel Original Cafeïne
  Toevoegen om te vergelijken
  PowerGel Original Cafeïne 24 x 41 gram
  Vanaf € 52,56 € 48,22
 5. PowerBar PowerGel Hydro
  Toevoegen om te vergelijken
  PowerGel Hydro 24 x 67 ml
  Vanaf € 57,36 € 52,62
 6. PowerBar PowerGel Shots
  Toevoegen om te vergelijken
  PowerGel Energy Shots 24 x 60 gram
  Vanaf € 44,40 € 40,73
 7. Powerbar PowerGel Smoothie
  Toevoegen om te vergelijken
  PowerGel Smoothie 16 x 90 gram
  Vanaf € 36,64 € 33,61
 8. QWIN IsoPro Gel 24x60ml
  Toevoegen om te vergelijken
  ISO PRO GEL (maltodextrine isotone gel)
  Vanaf € 49,20 € 45,14
 9. QWIN PeptiGel 24x60ml
  Toevoegen om te vergelijken
  PEPTI GEL (incl. peptides, magnesium en natrium)
  Vanaf € 57,36 € 52,62
 10. RIDE BAR CONSUMENTENACTIE
  Toevoegen om te vergelijken
  Gel Belt (incl. 2 PowerBar flesjes van 175ml)
  € 14,50 € 11,98
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Waarom heb ik energiegels nodig? 

Of je nu een duursporter (wielrennen, hardlopen, triathlon, zwemmen of mountainbiken) of teamsporter bent, het is belangrijk dat je energielevel op peil blijft tijdens het sporten. Middels sportdranken, energierepen of energiegels kan jij jouw brandstof (koolhydraten) aanvullen. Een energiegel is speciaal samengesteld om jou vóór en tijdens de training van voldoende energie te voorzien. Een energiegel is makkelijk mee te nemen en eenvoudig in gebruik tijdens trainingen of wedstrijden. Er zijn veel verschillende soorten energiegels. De gels kunnen verschillen in samenstelling, smaak, gewicht en manier van inname (met of zonder water). Zo bevatten de energiegels van PowerBar over de wetenschappelijk ontwikkelde C2MAX koolhydratenmix. Deze mix beschikt over de ideale 2:1 verhouding van glucose en fructose. Deze mix zorgt ervoor dat je meer koolhydraten per uur kunt opnemen.

De hoeveelheid koolhydraten die je nodig hebt tijdens een inspanning hangt van verschillende factoren af. Als je ongeveer anderhalf uur sport kan een relatief kleine hoeveelheid koolhydraten van 30 gram per uur helpen om de inspanning langer vol te houden. Bij inspanningen van anderhalf uur of meer moet je al snel rekening houden met 60-90 gram koolhydraten per uur.

Mild en makkelijk te consumeren: hydrogels

Ben jij als beginnende sporter op zoek naar een gel die je in kan nemen zonder er direct water bij te drinken? Kies dan voor de QWIN IsoPro gels of PowerBar HydroGels. De laatste jaren worden deze gels steeds populairder vanwege het gebruiksgemak. QWIN IsoPro Gel bevat maltodextrine en levert snel energie. De IsoPro Gel is zeer mild van smaak en goed verdraagbaar tijdens inspanning. De milde smaak zorgt ervoor dat deze gel niet alleen voor de fanatiekere sporter geschikt is, maar juist ook erg geliefd is bij de beginnende gel-gebruiker. De PowerBar HydroGel is een toegankelijke gel, ook deze gel is makkelijk in te nemen zonder er direct water bij te drinken. De hydrogel bevat de wetenschappelijk ontwikkelde C2MAX koolhydratenmix. Deze mix zorgt ervoor dat je meer koolhydraten per uur kunt opnemen.

De performance energy gel met een mix van koolhydraten én eiwitten: QWIN Pepti Gel

De meest complete gel uit het QWIN-assortiment wordt gebruikt door (top)sporters vanwege de unieke samenstelling van deze gels. De QWIN PeptiGel onderscheidt zich door de toevoeging van peptides. Deze speciale eiwitmix is gemakkelijk op te nemen door het lichaam, waardoor je sneller kan herstellen. De toegevoegde magnesium ondersteunt zowel de opbouw van lichaamseiwit als de vermindering van vermoeidheid. Deze gels worden zowel tijdens als na de inspanning ingenomen.

PowerBar energiegels: wetenschappelijk ontwikkelde C2MAX koolhydratenmix

De geconcentreerde PowerBar Original Gel is ideaal voor een snelle opname van energie. De gel bevat een uniek koolhydratenmengsel met een speciale verhouding van glucose- en fructose. De handzame compacte verpakking zorgt ervoor dat het meenemen van deze gels minimale ruimte in beslag neemt. Daarnaast is er extra natrium aan de gel toegevoegd. Natrium is het mineraal dat het meest verloren gaat tijdens het sporten. Deze gel dient tegelijk met water ingenomen te worden.

 

Copyright © 2022 NutriSense