QWIN

QWIN
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 19 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN 100% Whey Protein 2400 gram (85 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 2400g (85 shakes)
  Waardering:
  93%
  Vanaf € 97,50 € 89,45
 2. QWIN 100% Whey Protein 700g (25 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 700g (25 shakes)
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 42,50 € 38,99
 3. QWIN Micellar Casein Protein Vanilla 700 gram (23 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Micellar Casein Protein Vanilla 700g (23 shakes)
  Waardering:
  90%
  € 42,50 € 38,99
 4. QWIN Vegan Protein Vanilla 700 gram (28 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vegan Protein 700g (28 shakes)
  Waardering:
  90%
  € 42,50 € 38,99
 5. QWIN PeptiPlus 760 gram (15 liter)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN PeptiPlus 760 gram (15 liter)
  Vanaf € 42,50 € 38,99
 6. QWIN Iso Pro Gel 60 ml (24 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Iso Pro Gel 60 ml (24 stuks)
  Vanaf € 51,60 € 47,34
 7. QWIN Try-out pakket
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Try-Out pakket (6x Iso Pro Gel & 6x Pepti Gel)
  Vanaf € 27,85 € 25,55
 8. QWIN Pepti Gel 60 ml (24 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Pepti Gel 60 ml (24 stuks)
  Vanaf € 59,76 € 54,83
 9. QWIN Vitamine C (90 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vitamine C (90 tabs)
  Waardering:
  100%
  € 20,90 € 19,17
 10. QWIN Zink zuigtabletten (90 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Zink zuigtablet (90 stuks)
  Waardering:
  95%
  € 14,75 € 13,53
 11. QWIN Omega 3 (90 capsules)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Omega 3 (90 softgels)
  Waardering:
  100%
  € 23,50 € 21,56
 12. QWIN Beta Alanine image
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Beta Alanine (120 tabletten)
  Waardering:
  100%
  € 32,90 € 30,18
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

QWIN: het supplementenmerk voor sporters

QWIN is een Nederlands supplementenmerk. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen voor sporters. Denk hierbij aan supplementen, proteïne shakes, sportdranken, energiegels, vitamines en mineralen.

De producten helpen fanatieke sporters en topsporters in het verbeteren van hun sportprestaties. Ben je gewoon een enthousiaste sporter? Ook dan helpt QWIN jou, bijvoorbeeld met producten die zorgen voor een snel herstel.

De QWIN producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit. De ontwikkeling vindt plaats in samenwerking met de wetenschap en topsporters.

QWIN, het kwalitatieve merk van NutriSense

NutriSense is het bedrijf achter het supplementenmerk QWIN. Zij werkt al sinds 1999 samen met topsporters, sportbonden en sportvoedingskundigen. Mede op basis van deze samenwerkingen ontwikkelt NutriSense de QWIN producten.

NutriSense wil sporters helpen om het maximale uit hun sportprestaties te halen. Ze importeert hiervoor uit verschillende landen sportvoedingsproducten. En zorgt dat deze voor de Nederlandse markt beschikbaar zijn.

Voor NutriSense is het bieden van een compleet assortiment sportvoeding- en supplementen belangrijk. Onder het merk QWIN kan NutriSense producten lanceren vanuit de vraag van de markt. Naast de producten lanceren ze ook innovatie producten. Producten waar misschien nog geen vraag naar was. Maar die wel het verschil kunnen maken voor sporters!

De geschiedenis van QWIN

Vanuit de samenwerkingen met sporters en sportbegeleiders komt er in 2007 vraag naar een nieuw type sportdrank. Een die niet alleen energie levert, maar ook kan zorgen voor een sneller herstel. Uit onderzoek is gebleken dat de inname van eiwitten in combinatie met koolhydraten het herstel van het lichaam versnelt. Met dit gegeven heeft NutriSense  - in nauwe samenwerking met vooraanstaande voeding wetenschappers en (Olympische) topsporters –het unieke product PeptiPlus ontwikkeld.

PeptiPlus bevat een speciale eitwitmix op basis van een plantaardig eiwithydrolisaat verkregen uit tarwegluten. Deze eiwitten zijn in kleine stukjes opgedeeld en hierdoor worden ze snel opgenomen. PeptiPlus is het eerste succesvolle product ontwikkeld door NutriSense. PeptiPlus stond aan de basis voor de vorming van een compleet totaal assortiment supplementen voor sporters onder de merknaam QWIN.

Proteine shake en sportsupplementen

In 2013 komt er uit de fitnessmarkt vraag naar kwalitatief hoogwaardige whey protein. Hiervoor wordt de 100% Whey Protein shake geïntroduceerd. Toen nog onder de merknaam Pro NRG. Voor de fitnesscentra komen er voor 2400 grams potten beschikbaar. Voor de topsport komen daar later 700 grams potten bij.

In 2014 begint de ontwikkeling van de eerste functionele sportsupplementen. Speciaal gericht op sporters. Om de supplementen en de 100% Whey Protein onder één merk te kunnen samenvoegen wordt de merknaam QWIN geïntroduceerd.

De basis van het QWIN assortiment supplementen wordt gevormd door de Multi Sports VitamineVitamine C en Vitamine D3. Later zijn daar Omega 3CafeïneZink ZuigtablettenCreatine en Beta Alanine aan toegevoegd.

Energie Gels

In 2017 wordt de uitdaging aangegaan om een energiegel te introduceren volgens het succesvolle concept van PeptiPlus: energie en herstel. Na een langdurig proces van ontwikkelen, testen, verbeteren introduceert QWIN de Pepti Gel. Daarnaast wordt ook de Iso Pro Gel gelanceerd. Iso Pro is een hydrogel met een milde smaak waar niet direct water bij hoeft te worden gedronken.

Micellar en Vegan Protein shakes

Naast de 100% whey shakes bestaat het assortiment ook uit een Micellar Casein Protein. Deze eiwitshake kenmerkt zich door de langzame afgifte van eiwitten. Ideaal als je een langere periode van rust in gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een shake voor het slapen gaan.

Ook op het gebied van plantaardige eiwitten kan je terecht bij QWIN. De Vegan Protein shake bestaat uit een plantaardig isolaat eiwitpoeder van erwten en tuinbonen. Naast de functionaliteit en kwaliteit heeft smaak centraal gestaan bij de ontwikkeling. En dat proef je!

De Q van …

De Q bij QWIN staat voor de kwaliteit van de producten. WIN vormt een link naar de doelgroep: (top)sporters.

De producten van QWIN onderscheiden zich door de krachtige Nederlandse kleur oranje. Ondersteunt met zwart en wit als basiskleuren.

NZVT keurmerk

De supplementen van QWIN, PeptiPlus en de proteïne shakes in geselecteerde smaken worden batchgewijs gekeurd door het NZVT. Zo kunnen de sporters, sportdiëtisten en sportbonden die met de producten werken erop vertrouwen dat de producten dopingvrij zijn.

QWINNER’s DON’t QUIT

Het QWIN assortiment wordt met regelmaat vernieuwd en uitgebreid. Zo kan jij als sporter altijd op de kwaliteit en ondersteuning van QWIN vertrouwen. QWINNERS’s DON’T QUIT! 

 • Nederlands supplementenmerk gericht op de recreatieve, fanatieke en (top)sporter
 • De producten zijn van hoge kwaliteit en ontwikkeld in samenwerking met de wetenschap en topsporters.
 • Het assortiment bestaat uit een aantal producten die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn. Ze geven je de ondersteuning waar je lichaam om vraagt.

De missie van QWIN is dan ook een zinvolle bijdrage leveren aan het behalen van de persoonlijke doelen van sporters. 

QWIN kopen bij NutriSense

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige sportsupplementen? En wil je hiermee je sportprestaties ondersteunen en verbeteren? Kies dan voor de producten van QWIN Supplements!

Ben je op zoek naar functionele en toegankelijke energiegels? Sportdrank met peptides en/of eiwitshakes?  Ook dan ben je aan het juiste adres bij QWIN.

Vanzelfsprekend vind je het hele assortiment van QWIN bij NutriSense.nl.

Ben jij een ondernemer en wil je verkooppunt voor QWIN worden? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Zowel voor de online als offline klanten bieden wij ondersteuning op maat.

Copyright © 2023 NutriSense