NZVT Keurmerk

NZVT Keurmerk imageNZVT Keurmerk image

Wat is het NZVT keurmerk en waar staat het voor?

Is jou het groen witte NZVT keurmerk op supplementen al eens opgevallen? Dit keurmerk op sportvoeding en supplementen geeft aan dat deze producten gekeurd zijn door het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. 

Dit is een samenwerking tussen de Dopingautoriteit, de NPN en NOC*NSF. Zij hebben als doel topsporters de grootst mogelijke zekerheid te geven dat de gebruikte voedingssupplement geen doping bevatten. 

Een product met een NZVT keurmerk bevat geen doping en is dus veilig te gebruiken door topsporters. Dit geeft jou als sporter extra zekerheid. 

Hoe kan ik controleren of een voedingssupplement is goedgekeurd door het NZVT?

Als je als topsporter supplementen gebruikt wil je zeker weten dat ze geen doping bevatten. Het NZVT logo op de producten geeft aan dat de producten getest zijn.

Sommige sportvoedingsmerken testen alleen enkele batches. Een batch is een partij voedingssupplementen die in één keer geproduceerd is. De sportvoeding en supplementen met het NZVT keurmerk, welke je op deze website kan kopen, worden elke batch getest. Je hoeft dus niet zelf te controleren of je de juiste batch besteld.

Wil je toch een extra check doen? Je vindt de geteste producten terug op de website van het NZVT.

NZVT gekeurde QWIN supplementen

Bij NutriSense.nl kan je de volgende QWIN supplementen kopen met een NZVT keurmerk:

 • PeptiPlus   
 • Multi Sports Vitamine
 • Vitamine C
 • Vitamine D3     
 • Omega 3     
 • Cafeïne     
 • Creatine
 • Zink Zuigtabletten 
 • Beta Alanine    
 • 100% Whey in de smaken Vanilla en Strawberry     
 • Micellar Casein
 • Vegan Protein

NZVT gekeurde QWIN Proteine shake

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige proteïne shake met het NZVT keurmerk? Bij QWIN kan je kiezen uit een 100% Whey Protein, Micellar Casein en Vegan Protein shake.

Het assortiment Whey Protein shakes bestaat uit 6 verschillende smaken. QWIN laat de meeste populaire smaken van deze shakes, vanille en aardbei, keuren door het NZVT. Ben jij een topsporter en gebruik je bij voorkeur alleen whey proteïne shakes met een NZVT keurmerk? Kies dan voor deze smaken!

Naast de snel opneembare whey proteïne is ook de Micellar Casein Protein gekeurd. Deze eiwitten neem je langzamer op. Ideaal als shake in de avond, voor een beter herstel tijdens de nacht.

Ben je vegan of intolerant voor lactose? Dan is de Vegan Protein shake voor jou de goede keuze.

Vital Supply Hydrolyzed Collagen

Ben je op zoek naar een collageen poeder met het NZVT keurmerk? Bestel dan je Vital Supply Hydrolyzed Collagen op NutriSense.nl.

Het NZVT logo vind je niet terug op de verpakkingen, omdat niet iedere batch van dit merk dat de Nederlandse markt verkrijgbaar is, gekeurd wordt. Iedere batch die wij via NutriSense uitleveren wordt echter wel gekeurd. 

SUPP24 shots

SUPP24, bekend van de handige shots, kan je als merk ook terugvinden in de NZVT selectie. De producten van SUPP24 kan je onderverdelen in twee segmenten: sport en beauty & health. Het sportsegment bestaat uit de Pre Workout en Protein shots. Op deze shots vind je NZVT keurmerk dan ook terug.

Dopingvrije supplementen en sportvoeding kopen

We streven naar een zo toereikend mogelijk aanbod gekeurde producten voor topsporters. De “schoon bevonden” product-batchcombinaties kan je herkennen aan het NZVT keurmerk op de verpakking. Dit keurmerk kun je ook makkelijk terug vinden in deze NutriSense webshop bij het betreffende product.


Ben jij op zoek naar een gekeurd product en kan je die niet terugvinden in ons aanbod? Laat het ons dan weten, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Disclaimer

Het NZVT keurmerk is opgezet om sporters te beschermen tegen het ongewilde gebruik van doping geduide stoffen, maar neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het innemen van supplementen en voor de eventuele aanwezigheid van verboden stoffen in het lichaam ligt bij de sporter zelf. Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.dopingautoriteit.nl/nzvt.

NZVT Keurmerk image NZVT Keurmerk image
Copyright © 2023 NutriSense