de 20 van alphen imagede 20 van alphen image

20 van Alphen: dé openingsklassieker van het seizoen

Op zondag 12 maart staat de 20 van Alphen op het programma. De 20 van Alphen staat al jaren bekend als dé openingsklassieker van het hardloopseizoen! Bij dit sfeervolle evenement heb je de mogelijkheid tot deelname aan de 1km (family run), 2.5km, 5km, 10km, de halve marathon en de hele marathon!

Wil jij liever deelnemen met jouw bedrijf? Dat kan ook via de businessloop. Dit kan voor de afstanden van 5km, 10km en 20km.

Powerbar Isoactive sportdrank bij de finish van de 20 van Alphen

Bij de finish van de 20 van Alphen wacht er uiteindelijk meer dan alleen een medaille en de nodige support… De organisatie van de 20 van Alphen werkt al jaren samen met sportvoedingsleverancier NutriSense. Bij de 20 van Alphen krijg je als deelnemer bij de finish Powerbar Isoactive sportdrank!

Powerbar Isoactive bevat mineralen én koolhydraten. Deze isotone sportdrank wordt eenvoudig opgenomen door jouw lichaam. Hiermee is het de ideale sportdrank voor, tijdens en na de inspanning.

Het belang van een juiste vochtbalans

Het is belangrijk dat je goed drinkt voor, tijdens en na het hardlopen. Een goede vochtinname zorgt voor een betere opname van energie en een gelijkmatige lichaamstemperatuur, wat je prestatie bevordert.

Tijdens het hardlopen verlies je door het transpireren zowel water als elektrolyten (mineralen), die hard nodig zijn voor het verbeteren van de vochtopname. Het is heel belangrijk jouw energieniveau op peil te brengen voordat je begint, maar ook om te zorgen dat je tijdens en na de inspanning voldoende energie bijtankt. Alleen water drinken is niet voldoende.

de 20 van alphen imagede 20 van alphen image

Bereid je goed voor op de 20 van Alphen

Het is belangrijk om in de aanloop naar de 20 van Alphen al tijdig te trainen met sportvoeding en in het bijzonder met Powerbar Isoactive sportdrank. Zo kan je wennen aan de smaak en het regelmatig innemen van vocht en elektrolyten. Je leert bovendien om jouw lichaam zo efficiënt mogelijk de energie op te nemen.

Powerbar Isoactive sportdrank kopen

Ga je meedoen aan de 20 van Alphen? Bestel dan snel en eenvoudig jouw Isoactive naar keuze op www.nutrisense.nl. Uit de potten van 600gram haal je 9 liter sportdrank. Mocht jij tot de groep fanatieke sporters horen, dan ben je hier natuurlijk in no-time doorheen. Kies dan voor de potten van 1320gram, waar je 20 liter sportdrank van maakt. De grote pot is in verhouding ook nog voordeliger!

NutriSense wenst je heel veel succes met de voorbereidingen op de 20 van Alphen!

Copyright © 2023 NutriSense