Kwaliteit

NutriSense voert een uitgebalanceerd sportvoedingsassortiment en hecht er als bedrijf waarde aan om met onze producten te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en food safety standaarden. Hiermee houden wij rekening bij het selecteren van onze leveranciers en producenten. De merken zijn naast de hoogwaardige kwaliteit, vernieuwend en voortdurend in ontwikkeling.

 

Alle PowerBar producten worden geproduceerd onder strikte kwaliteits standaards en zijn batchgewijs terug te vinden op de ‘Cologne List’.

Bijna alle producten van QWIN Supplements zijn NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) gecertificeerd. Deze producten zijn te herkennen aan het NZVT logo op de verpakking en zijn gegarandeerd dopingvrij.

De volgende producten zijn NZVT gekeurd: Multi Sports Vitamine, Vitamine C, Vitamine D3, Omega 3, Cafeïne, Zink Zuigtabletten, Beta Alanine, Creatine, 100% Whey in de smaken Vanilla en Strawberry, PeptiPlus.

 

De Protein en Pre Workout shots van SUPP24 zijn goedgekeurd door het NZVT (NL) en Informed-Sport (Internationaal). Informed Sport garandeert dat alle voedingssupplementen en/of ingrediënten die het logo van Informed-Sport dragen, getest zijn op verboden stoffen door het anti-doping-sportlaboratorium van wereldklasse LGC.

Alle producten van Niche4Health en GRIZZ Energy Gum die op deze website worden aangeboden zijn NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) gekeurd. 

Meer weten?

De informatie die wij verschaffen over onze producten zijn beperkt, dit heeft met de strenge EU-wetgeving (EFSA) te maken. Wij vermelden enkel goedgekeurde claims uit de EU database en laten resultaten uit wetenschappelijk onderzoek achterwege. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn omtrent onze  producten, neem dan gerust contact met ons op.

Copyright © 2022 NutriSense