Marathon Amstelveen

marathon amstelveenmarathon amstelveen

Dé marathon van Amstelveen 2023: KPMG Lentemarathon

Op zondag 19 maart staat de Marathon van Amstelveen, oftewel de Lentemarathon 2023 op het programma. Bij dit compleet vernieuwde evenement heb je de mogelijkheid tot deelname aan de 5km, 10km, de halve marathon en de hele marathon! Wil jij liever deelnemen met jouw bedrijf? Dat kan ook via de business run.

Het evenement staat bekend om de gezelligheid met start en finish in het midden van het stadshart! Volop support dus!

Powerbar Isoactive sportdrank op de verzorgingsposten

Nog meer support vind je op de verzorgingsposten! De organisatie van de KPMG Lentemarathon in Amstelveen is een samenwerking aangegaan met sportvoedingsleverancier NutriSense. Tijdens de KPMG Lentemarathon Amstelveen krijgen deelnemers langs het parcours Powerbar Isoactive sportdrank voor het optimaal volbrengen van de inspanning.

Powerbar Isoactive bevat mineralen én koolhydraten. Deze isotone sportdrank wordt eenvoudig opgenomen door jouw lichaam, waarmee het de ideale sportdrank is tijdens de inspanning.

Powerbar Powerzone: een extra boost tijdens de marathon van Amstelveen

Alle lopers komen aan de Marathon van Amstelveen komen tijdens de loop langs de speciale Powerzone van Powerbar. Deze speciale verzorgingspost zorgt ervoor dat iedereen nog een extra boost krijgt. Je kunt hem niet missen – en wanneer je de Powerzone ziet, betekent het dat het tijd is om jouw energiesystemen opnieuw te bevoorraden met Powerbar Isoactive Lemon.

Het belang van een juiste vochtbalans

Het is belangrijk dat je goed drinkt tijdens het hardlopen. Een goede vochtinname zorgt voor een betere opname van energie en een gelijkmatige lichaamstemperatuur, wat je prestatie bevordert.

Tijdens het hardlopen verlies je door het transpireren zowel water als elektrolyten (mineralen), die hard nodig zijn voor het verbeteren van de vochtopname. Het is heel belangrijk jouw energieniveau op peil te brengen voordat je begint, maar ook om te zorgen dat je tijdens de inspanning voldoende energie bijtankt.

Alleen water drinken is niet voldoende, pak daarom bij elke verzorgingspost langs het parcours een beker met Powerbar Isoactive en laat jouw resultaat niet aan het toeval over!

Bereid je goed voor op de Marathon van Amstelveen

Het is belangrijk om in de aanloop naar de Marathon van Amstelveen al tijdig te trainen met sportvoeding en in het bijzonder met Powerbar Isoactive sportdrank.

Zo kan je niet alleen wennen aan de smaak en het regelmatig innemen van vocht en elektrolyten. Je leert bovendien om jouw lichaam zo efficiënt mogelijk de energie op te nemen, waardoor je nog meer aan de Powerbar-boost hebt tijdens de KPMG Lentemarathon.

Powerbar Isoactive sportdrank kopen

Ga je meedoen aan de Marathon van Amstelveen? Bestel dan snel en eenvoudig jouw Isoactive naar keuze op www.nutrisense.nl!

Uit de potten van 600gram haal je 9 liter sportdrank. Mocht jij tot de groep fanatieke sporters horen, dan ben je hier natuurlijk in no-time doorheen.

Kies dan voor de potten van 1320gram, waar je 20 liter sportdrank van maakt. De grote pot is in verhouding ook nog wat voordeliger!

NutriSense wenst je heel veel succes met de voorbereidingen op de Marathon van Amstelveen 2023!

Copyright © 2023 NutriSense