Merken Sportrepen

Merken Sportrepen imageMerken Sportrepen image


Op de markt voor sportvoeding zijn vele merken sportrepen verkrijgbaar. Bij NutriSense voeren we een breed assortiment sportrepen, zodat jij als ondernemer of (top)sporter altijd een keus hebt.

Tijdens het sporten verbrand je veel energie. Voorkomen dat de energievoorraad voortijdig opraakt? Vul op tijd de energievoorraad aan! Dit kan door middel van sportdranken, energie gels of energie repen. Eén van de meest makkelijke, functionele én smaakvolle manieren is het nuttigen van energie repen. Op ieder gewenst moment de benodigde energie aanvullen? Kies dan voor de makkelijk meeneembare energie repen!

Bijna alle sportvoedingsmerken hebben hun eigen energie repen in het assortiment. Onder de merken sportrepen bestaan er echter grote verschillen in de structuur, prijs, smaak en samenstelling. De laatste jaren komen er ook steeds meer natuurlijke energie repen op de markt. Uiteindelijk voorzien alle merken sportrepen in hetzelfde doel. Namelijk het vergroten van de energietank van sporters middels de juiste koolhydraten. Let er op dat ieder type energiereep een verschillende hoeveelheid aan koolhydraten bevat. Het is bovendien van belang om de juiste repen te kiezen bij de geplande inspanning. Door de ruime keus aan merken sportrepen is het belangrijk dat je hier van tevoren mee traint en de repen niet direct tijdens een evenement of wedstrijd gebruikt. Houd daarbij rekening met de omstandigheden, waarin je je sport beoefent. Dit is namelijk van invloed op de keuze voor de juiste energie repen. Onder warme omstandigheden kunnen bepaalde energie repen namelijk smelten. Bij koude(re) omstandigheden daarentegen harden ze uit. Dit maakt het consumeren ervan minder makkelijk. De keuze tussen de beste energie repen is dus geheel afhankelijk van de situatie.

Binnen de merken sportrepen is Powerbar al jaren één van de meest populaire merken onder duursporters. Wielrenners, hardlopers en triatleten vormen de belangrijkste gebruikers. De laatste jaren vinden de repen ook steeds meer hun weg onder teamsporters en breedtesporters. Zoals de naam al doet vermoeden heeft Powerbar een breed assortiment aan energie repen. De meest bekende sportrepen onderscheiden zich in samenstelling, smaak en structuur.

Merken sportrepen: Powerbar

De meest functionele energiereep uit het assortiment is de Powerbar Energize Bar Original.

Deze reep bevat minimaal 36 gram koolhydraten per reep. Bovendien kenmerkt deze energiereep zich door de toevoeging van extra magnesium en natrium. De Powerbar Energize Bar Orginal is laag in vet (maximaal 2.4 gram reep), goed verteerbaar en geschikt voor vegetariërs. Gezien de hoge hoeveelheid koolhydraten de perfecte reep voor de fanatieke(re) sporters.

Een zeer smaakvolle energiereep is de Powerbar Ride Energy Bar. Deze reep bevat 25 gram aan koolhydraten én 10 gram aan hoogwaardige eiwitten. Bovendien bevat deze reep magnesium, wat de energiestofwisseling bevordert. De energiereep dient als ondersteuning van een actieve levensstijl. Uiteraard ook bruikbaar vóór óf tijdens het sporten. Een ideale reep ook voor beginnende sporters, vanwege de toegankelijke structuur en smaak. 

Powerbar is zich de laatste jaren steeds meer gaan ontwikkelen op het gebied van natuurlijke repen. Sinds het jaar 2022 is Powerbar één van de merken sportrepen, die een compleet nieuwe duurzame lijn met energie repen heeft geïntroduceerd.

merken sportrepen imagemerken sportrepen image
  1. Powerbar Ride Energy Bar 55g (18 stuks)
    Waardering:
    100%
    Vanaf € 37,62 € 34,51

De TRUE Organic Oat Bars en TRUE Organic Protein Bars kenmerken zich door 100% vegan en biologische ingrediënten. Met verpakkingen van innovatieve, plasticvrije en biologisch afbreekbare wikkels. De varianten met chocolade erin verwerkt bevatten in de basis fairtrade chocolade.  

Geïnteresseerd in een totaaloverzicht van het aanbod aan sportrepen of energie repen? Druk dan op onderstaande button.

Copyright © 2023 NutriSense