Verzending

Voor zakelijke klanten is de levering bij bestellingen vanaf €100,- franco binnen Nederland en België. Bij bestellingen onder de €100,- worden er €7,25 (excl. btw) handelings- en verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen naar Duitsland worden er €9.70 (excl. btw) aan handelings- en verzendkosten in rekening gebracht.

Gesponsorde (top)sporters en consumenten ontvangen de bestellingen vanaf €50,- franco binnen heel Nederland en België. Bij bestellingen onder de €50,- worden er €4,95 verzendkosten binnen Nederland en €6,90 binnen België. Voor zendingen naar Duitsland worden er €10,57 aan handelings- en verzendkosten in rekening gebracht. 

Bestellingen op werkdagen vóór 15:00 uur geplaatst en betaald worden op dezelfde dag verzonden. De logistiekpartner PostNL bezorgt pakketten in Nederland van maandag t/m zaterdag, zie ook onderstaand overzicht:

Besteld & betaald vóór 15:00 Verwachte bezorging
Maandag    Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag   


Zakelijke bestellingen die worden geplaatst op vrijdag voor 15:00 worden op maandag verstuurd. Liever toch het pakket op zaterdag geleverd krijgen? Geef dit dan aan in het opmerkingenscherm.

Indien de bestelling ook (sport)dranken in fles bevat, zal de levering middels onze koerier worden gedaan. In dat geval is de levertijd 2 werkdagen.

Bezorging

Niet in de gelegenheid de bestelling in ontvangst te nemen op het moment van bezorging? Onze pakketten worden altijd verstuurd met handtekening voor ontvangst. Indien je niet thuis bent, zal het pakket worden afgeleverd bij een PostNL afhaalpunt. 

Copyright © 2023 NutriSense