Verzending

Snelle levering

Bestellingen op werkdagen die vóór 15:00 uur geplaatst worden, verzenden we op dezelfde dag. Onze logistieke partner PostNL bezorgt pakketten in Nederland van maandag t/m zaterdag. Je ontvangt via de mail een track & trace code.

Besteld vóór 15:00 uur Verwachte bezorging
Maandag    Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag   


Zakelijke bestellingen die geplaatst worden op vrijdag voor 15:00 uur versturen we op maandag. Liever toch het pakket op zaterdag geleverd krijgen? Geef dit dan aan in het opmerkingenscherm.

Indien je bestelling ook (sport)dranken in fles bevat, zal de levering middels onze koerier worden gedaan. In dat geval bedraagt de levertijd 2 werkdagen. Hiervoor zijn geen track & trace codes beschikbaar.

Pakketbezorging door PostNL

Niet in de gelegenheid je bestelling in ontvangst te nemen op het moment van bezorging? Onze pakketten worden altijd verstuurd met handtekening voor ontvangst. Indien je niet thuis bent, zal het pakket worden afgeleverd bij een PostNL afhaalpunt. 

Verzendkosten zakelijke klanten

Alle bestellingen vanaf €150,- worden franco geleverd binnen Nederland.

Bij bestellingen onder de €150,- worden er €7,70 (excl. btw) handelings- en verzendkosten in rekening gebracht. 

Verzendkosten consumenten

Alle bestellingen van €50,- worden franco geleverd binnen Nederland en België.

Bij bestellingen onder de €50,- worden er €5,25 verzendkosten binnen Nederland en €7,25 binnen België in rekening gebracht. Voor zendingen naar Duitsland worden er €10,57 aan handelings- en verzendkosten in rekening gebracht. 

Copyright © 2023 NutriSense