Een weekend vol hardloopbeleving in Nijmegen en omgeving: NN Zevenheuvelennacht en NN Zevenheuvelenloop

Het weekend van 18 en 19 november staat in Nijmegen in het teken van twee mooie hardloopevenementen. Op zondag 19 november staat de Zevenheuvelenloop op het programma. Dit jaarlijkse hardloopevenement staat al sinds 1984 op de hardloopkalender. Niet alleen de Zevenheuvelenloop vindt dit weekend plaats. Je kan de avond ervoor namelijk ook deelnemen aan de Zevenheuvelennacht.

Maar liefst 32.000 enthousiaste deelnemers

In totaal verwelkomt Nijmegen en omgeving ongeveer 32.000 lopers. De Zevenheuvelenloop is dé eyecatcher met 25.000 lopers. Zij leggen in totaal 15 kilometer af door de prachtige omgeving van Nijmegen! In totaal passeren de deelnemers 6 heuvels. Bij de NN Zevenheuvelennacht kan je als deelnemer 7 kilometer lang genieten. Zowel van een schitterend parcours als van de betoverende entourage door het donker.  

Ben jij een beginnende of gevorderde loper? Kom naar Nijmegen en geniet van dit mooie hardloopweekend! Langs het parcours geniet je volop van de support! 

Powerbar Isoactive sportdrank op de verzorgingsposten 

Nog meer support vind je op de verzorgingsposten! De organisatie van de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop in Nijmegen is een samenwerking aangegaan met sportvoedingsleverancier NutriSense. De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert naast bovenstaande evenementen ook de Alfa Laval Stevensloop en de Zevenheuvelentrail & -hike.

Tijdens de Zevenheuvelennacht krijg je als deelnemer Powerbar Isoactive sportdrank bij het passeren van de finish! Bij de Zevenheuvelenloop krijg je als deelnemer zowel bij de verzorgingsposten onderweg als bij de finish Powerbar Isoactive sportdrank. Met de benodigde energie van Powerbar sta je er dus niet alleen voor! 

Powerbar Isoactive bevat mineralen én koolhydraten. Deze isotone sportdrank neemt jouw lichaam eenvoudig op. Een ideale sportdrank, zowel vóór als tijdens de inspanning.

Het belang van een juiste vochtbalans

Het is belangrijk dat je goed drinkt tijdens het hardlopen. Een goede vochtinname zorgt allereerst voor een betere opname van energie. Daarnaast zorgt het voor een gelijkmatige lichaamstemperatuur. Dit bevordert jouw prestatie.

Tijdens het hardlopen verlies je door het zweten zowel water als elektrolyten (mineralen). Deze electrolyten zijn hard nodig voor het verbeteren van de vochtopname. Breng jouw energieniveau op peil voordat je begint. Zorg er daarnaast voor dat je ook tijdens de inspanning voldoende energie bijtankt. Alleen water drinken is niet voldoende. Neem daarom bij iedere verzorgingspost langs het parcours een beker met Powerbar Isoactive. Laat hierdoor niets aan het toeval over!

Bereid je goed voor op de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelennacht

Het is belangrijk om in de aanloop naar de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop tijdig te trainen met sportvoeding. In het bijzonder met Powerbar Isoactive sportdrank. Zo kan je niet alleen wennen aan de smaak en het regelmatig innemen van vocht en elektrolyten. Je leert namelijk ook om jouw lichaam zo efficiënt mogelijk de energie te laten opnemen. Hierdoor heb je nog meer aan de energieboost tijdens de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop. 

Powerbar Isoactive sportdrank kopen

Ga je meedoen aan de Zevenheuvelennacht en/of Zevenheuvelenloop? Bestel dan snel en eenvoudig jouw Isoactive naar keuze op www.nutrisense.nl. Uit de potten van 600gram haal je 9 liter sportdrank. 

Ben jij een fanatieke sporter? Kies dan voor de potten van 1320gram, waar je 20 liter sportdrank van maakt. De grote pot is in verhouding ook nog wat voordeliger! Powerbar Isoactive sportdrank is maar liefst verkrijgbaar in 3 smaken: Lemon, Orange en Red Fruit.

NutriSense wenst je heel veel succes met de voorbereidingen op de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop!

 

Copyright © 2023 NutriSense