Bidon met krat

bidon met krat image bidon met krat image
 1. QWIN bidon 0,75 l
  € 4,95 € 4,09
 2. QWIN Shakebeker 700ml
  € 5,95 € 4,92
 3. Powerbar Bidon 0,5 l Yellow
  € 3,50 € 2,89
 4. Powerbar Bidon 0,5 l Black
  € 3,50 € 2,89
 5. Powerbar Bidon 0,75 l Yellow
  € 4,95 € 4,09

Bidon met krat kopen?

Ben je op zoek naar een bidon met krat voor jezelf of je team? Bij NutriSense bestel je eenvoudig in onze online shop de bidon van jouw favoriete merk Powerbar of QWIN. Daarnaast kan je bij ons ook de handige bidon krat kopen.

Powerbar bidon

De Powerbar bidon kan je zowel in het zwart of geel bestellen. Daarnaast kan je kiezen tussen 500ml of 750ml. Ben je op zoek naar dezelfde bidon die al onze topsporters gebruiken? Bestel dan de Powerbar promo bidon!

QWIN bidon

De QWIN bidon is net zoals de andere bidons 100% recyclebaar. De sportbidon heeft een grote schroefdop zodat je makkelijk je bidon kunt vullen.

Bidon krat

Naast bidons kun je bij NutriSense ook een bidon krat voor je sportteam kopen. In een krat passen 10 bidons van 500 of 750ml. De bidons kan je door het krat gemakkelijk naar het sportveld meenemen. 

Bidon met krat Powerbar imageBidon met krat Powerbar image

Shakebekers kopen?

Naast je favoriete proteïne shakes kan je bij NutriSense ook shakebekers kopen. Deze zijn ideaal voor de bereiding van je proteïne shake na het sporten. Voor een gladde en luchtige structuur vind je in beide shakebekers een zeefje. Dankzij dit raster zijn klontjes in een proteïne shake verleden tijd! De shakebekers hebben een inhoud van 700ml en zijn voorzien van een handige draaidop met een brede opening. Door de afsluitbare grote drinkopening heb je in no time je proteïne shake op! De shakebekers kunnen daarna gewoon in de vaatwasser, zodat ze snel weer klaar zijn voor gebruik.

Hoe werkt een shakebeker?

Een shakebeker gebruik je om een proteine shake op poederbasis in aan te maken. Vul de shakebeker tot de aanbevolen hoeveelheid mililiter met water of melk. Voeg daar de proteine poeder aan toe middels het maatschepje die veelal toegevoegd is aan de proteine poeder. Vervolgens plaats je het zeefje in de opening en schroef je de dop er goed op. Nog even goed schudden tot de poeder helemaal is opgelost. Je proteine shake is nu klaar om gedronken te worden!

Powerbar shakebeker

Zijn de proteïne shakes van Powerbar jouw favoriet? Dan mag een Powerbar shakebeker ook niet ontbreken in je assortiment. De shakebeker is BPA-vrij. BPA is een chemische stof die wordt gebruikt in onder andere plastic flessen. Als je te veel BPA binnenkrijgt is het schadelijk voor je lever, nieren en vruchtbaarheid. Vandaar dat Powerbar ervoor heeft gekozen alleen BPA-vrije shakebekers te produceren.

QWIN shakebeker

De shakebekers van QWIN zijn uiteraard ook BPA-vrij. Met de opvallende oranje deksel beken je kleur! Dat QWIN een Nederlands merk is zie je onder andere hierin terug.

bidon met krat image bidon met krat image

 

 

 

 

bidon met krat image bidon met krat image
Copyright © 2023 NutriSense