QWIN Vegan Protein shake: De ideale plantaardige keuze voor (top)sporters

Vegan Protein Shake
Bezig met laden...
QWIN Vegan Protein shake: De ideale plantaardige keuze voor (top)sporters

Als (top)sporter zijnde wil je altijd fit en gezond blijven. Een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl is het consumeren van voldoende eiwitten, die zorgen voor spierherstel en –opbouw. Helaas zijn de meeste eiwitten afkomstig van dierlijke bronnen wat niet ideaal past binnen een veganistische levensstijl.

Daarom zijn we er trots op de introductie van onze nieuwste toevoeging: de QWIN Vegan Protein shake. Het is een ideale plantaardige optie die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van (top)sporters.

Waarom kiezen voor QWIN Vegan Protein shake?

De shake QWIN met plantaardig eiwitpoeder biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele shakes;

  • Plantaardige eiwitbron: de shake bestaat uit tuinboon- en erwteneiwitten, waardoor het een goede optie is voor sporters met een veganistische levensstijl.
  • Hoog eiwitgehalte: Met 21 gram eiwitten per portie, levert de QWIN Vegan Protein shake een hoog eiwitgehalte. De eiwitten dragen bij aan de kracht en het herstel van je spieren.
  • Bevat 4 gram essentiële aminozuren per serving: leucine, isoleucine en valine.

Vegan proteine

Heerlijke Smaak

Bij de ontwikkeling van de QWIN Vegan Protein Shake heeft de smaak centraal gestaan. En dat proef je! De shake kan je bestellen in de smaak vanille. Wij verwachten in de toekomst dat de keuze in smaken nog breder wordt.

Hoe gebruik je QWIN Vegan Protein shake?

QWIN Vegan Protein shake maak je eenvoudig en snel klaar. Voeg simpelweg één schep poeder a 25 gram toe aan 250 ml water of een plantaardige melk naar keuze en shake het geheel goed. Drink de shake direct na training voor optimaal effect, of wanneer je behoefte hebt aan wat extra eiwitten.

Kan ik QWIN Vegan Protein Shake combineren met andere supplementen?

Ja, QWIN Vegan Protein Shake kan worden gecombineerd met andere supplementen en is een goede aanvulling op een uitgebalanceerd dieet. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt in combinatie met creatine voor het verbeteren van je spierkracht en uithoudingsvermogen.

Is QWIN Plantaardige Protein Shake geschikt voor iedereen?

Ja, QWIN Plantaardige Protein Shake is geschikt voor iedereen, inclusief vegetariërs en veganisten. Het is ook geschikt voor mensen met lactose-intolerantie of allergieën voor zuivelproducten. De shake bevat geen gluten.

Conclusie

QWIN Vegan Protein shake biedt voordelen voor mensen die actief zijn in sporten & fitness. Door een hoog eiwitgehalte, uit een plantaardige eiwitbron en de essentiële aminozuren in combinatie met de heerlijke smaak is deze eiwitshake goed voor je lichaam, ongeacht of je vegan bent of niet. Bestel nu de QWIN Vegan Protein shake en geniet van het verschil!

Previous article:
Next article:
Copyright © 2023 NutriSense