De kracht van energieshotsDe kracht van energieshots
  1. SUPP24 Pre Workout Extreme 60ml (12 stuks)
    € 30,00 € 27,52
    Niet op voorraad

De kracht van energieshots

Wil je je concentratie en uithoudingsvermogen verhogen? Zonder suiker of koolhydraten? Dan zijn energieshots een goede keuze.

Wat zijn energieshots?

Energieshots zijn kleine flesjes gevuld met een drankje dat, zoals de naam al doet vermoeden, bedoeld is om je meer energie te geven. Het is handig verpakt en gemakkelijk in gebruik, zodat je het altijd bij de hand kunt hebben wanneer je een snelle oppepper nodig hebt.

Hoe werken energieshots?

Energieshots werken door een combinatie van cafeïne, vitamines en andere natuurlijke energieboosters. Cafeïne is een van de belangrijkste ingrediënten in energieshots omdat het snelheid en alertheid bevordert. Naast cafeïne bevatten energieshots vaak ook B-vitaminen zoals B6 en B12, die helpen om de energieproductie in je lichaam te reguleren.

De suikervrije energie shots geven je een instant energieboost. Doordat er geen suiker aan toegevoegd is voorkom je een energiecrash na het gebruik van de energie shots.

Boost je workout met energieshots

De energieshots worden ook wel Pre Workouts genoemd. Door deze voor je workout te nemen geef je een boost aan je training. Energieshots zijn in combinatie met sport een betere match dan koolzuurhoudende energiedranken. Koolzuur kan oprispen tijdens het sporten.

Een bekende Pre Workout binnen het assortiment van NutriSense zijn de shots van SUPP24. De Pre Workout extreme van SUPP24 bevat 200mg cafeïne. Daarnaast bevatten deze shots B-vitaminen. De B6 en B12 activeren een natuurlijke energieboost in je lichaam. De B-vitamines B6 en B12 in de shots zijn daarnaast goed voor het concentratievermogen. Ook helpen ze bij vermoeidheid en futloosheid. Je krijgt een betere mentale focus. Binnen 15-20 minuten effect. Snelle energie shots dus!

Cafeïne shots

Ben je op zoek naar cafeïne shots? Bekijk dan eens de Powerbar Cafeïne Boost. Deze cafeïne shots bestaat uit ampullen van 25ml. Ze bevatten 200mg cafeïne, mate thee-extract en guarana-extract. Ideaal als boost voor het sporten!

Welke energie shots zijn geschikt voor (top)sporters?


Als (top)sporter weet je als geen ander dat er dagen zijn waarop je net dat extra zetje nodig hebt. Of het nu gaat om een belangrijke wedstrijd of om een training, soms is het lastig om vol energie te blijven. Een energieshot kan dan een goede oplossing zijn.

Om er zeker van te zijn dat jouw energie shots geen verboden middelen bevat kan je checken of de producten gecontroleerd op doping zijn. De producten herken je aan het NZVT, Informed Sports en Cologne List keurmerk.

De SUPP24 Pre Workout shots die wij verkopen zijn altijd batchgewijs getest.

Energieshots verkopen

Heb jij een fitnesscentrum, sportwinkel of webshop en wil je een assortiment energy shots kunnen aanbieden aan je klanten? Wij zijn je hierbij graag van dienst. We leveren niet alleen de producten tegen detaillistenprijs. We voorzien je ook van verkoop bevorderende materialen en advies. 

FAQ

1.      Is het veilig om meer dan één energieshot te drinken?
Hoewel energieshots als veilig worden beschouwd wanneer ze worden ingenomen zoals voorgeschreven, raden we altijd aan om de voorgeschreven dosis niet te overschrijden.  Als je vragen of twijfels hebt raadpleeg dan je arts voor advies.

2.      Hoe lang duurt het voordat energieshots beginnen te werken?
De effecten van energieshots beginnen meestal binnen 10 tot 15 minuten na het drinken. Ze kunnen enkele uren aanhouden, afhankelijk van het merk en de dosering.

3.      Bevatten alle energieshots dezelfde ingrediënten?
Nee, de ingrediënten kunnen variëren tussen verschillende merken en producten. Lees dus altijd de etiketten voordat je een nieuwe energieshot probeert.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een snelle manier voor het verhogen van jouw energieniveau zonder een hele pot koffie te zetten, dan kunnen energieshots een handige oplossing zijn. Bij NutriSense.nl kan je kiezen tussen de Pre Workout shots van SUPP24 of de Cafeïne Boost van Powerbar.  Belangrijk is dat de energieshots geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl.  

Wat zijn energieshots?Wat zijn energieshots?
Copyright © 2023 NutriSense