Healthspan Elite

Healthspan Elite merk
Tonen als

5 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. Healthspan Elite Kick-Start Gum
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Kick-Start Gum
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 3,79 € 3,48
 2. Healthspan Elite Performance Cherry 30ml
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Performance Cherry (24x30ml)
  € 48,50 € 44,50
 3. Healthspan Elite Joint Physio Glucosamine & Chondroitine 120 stuks
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Joint Physio Glucosamine&Chondroitine (120)
  € 36,29 € 33,29
 4. Healthspan Elite Pro20 Biotic 120 capsules
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Pro20 Biotic (120 caps)
  € 53,90 € 49,45
 5. Healthspan Elite Zinc Defence Lozenges (45 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  Healthspan Elite Zinc Defence Lozenges (45st)
  € 15,39 € 14,12
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Healthspan Elite

Healthspan Elite is het Engelse supplementen- en sportvoedingsmerk dat zich richt op topatleten. Alle producten worden gekeurd door Informed Sports en zijn daarmee gegarandeerd dopingvrij.

NutriSense voert een specifieke selectie supplementen en sportvoeding van Healthspan Elite in Nederland. Naast de Elite Kick-Start caffeine kauwgom zijn dit de Pro20 Biotic, Joint Physio Glucosamine & Chondroitine en Performance Cherry.

Healthspan Elite Kick-start Gum

De kick-start gum van Healthspan Elite bevat 100 mg cafeine, wat helpt de mentale scherpte te vergroten. De cafeine wordt snel afgegeven, binnen 10-15 minuten is er een opname van 85%. Wat deze caffeine kauwgom vooral bijzonder maakt is de frisse smaak. Door de toevoeging van een pepermuntje aan de kauwgom proef je de cafeine nauwelijks. De Healthspan Elite Kick-start gum is getest op verboden stoffen en heeft het Informed Sports Keurmerk.

Healthspan Elite Pro20 Biotic

Er bevinden zich miljarden bacteriën in het menselijk lichaam. In een gezond maag-darmkanaal bevinden zich ongeveer zeven miljard levende bacteriën leven die een aantal belangrijke rollen spelen in onze algehele gezondheid en welzijn. Pro20 Biotic is een bron probiotica, ook wel bekend als ‘vriendelijke bacteriën’, die de groei van schadelijke bacteriën in de darmen helpen voorkomen.

Pro20 Biotic bevat een unieke formule die is samengesteld uit vijf goed onderzochte bacteriestammen (Bifidobacterium lactis Bi−07, Lactobacillus acidophilus NCFM®, Lactobacillus paracasei Lpc−37, Bifidobacterium lactis Bl−04, Bifidobacterium bifidum Bb−02) die van nature voorkomen in het menselijke spijsverteringsstelsel. Deze bacteriën zijn vervaardigd met behulp van een gepatenteerd vriesdroogproces en worden in een inactieve toestand gehouden voordat ze ‘opnieuw worden geactiveerd’ wanneer de capsule wordt ingeslikt. Dit betekent dat gegarandeerd 20 miljard levende bacteriën het spijsverteringsstelsel zullen bereiken voor een optimale effectiviteit.

Joint Physio Glucosamine & Chondroitine

Glucosamine wordt van nature in relatief hoge concentraties aangetroffen in de gewrichten en bindweefsels, waar het een cruciale rol speelt. Net als glucosamine is chondroïtine een bouwsteen van kraakbeen die fungeert als een kussen tussen de botten en gewrichten.

Healthspan Elite’s gepatenteerde Optiflex® Glucosamine levert 40% meer glucosamine per gram vergeleken met het meer gebruikelijke glucosaminesulfaat 2KCl. Het chondroïtinesulfaat dat in deze formulering en alle Healthspan-producten wordt gebruikt, is van een premiumkwaliteit van 90%, en hiermee superieur aan de goedkopere en minder effectieve chondroïtine van 20% die door andere bedrijven wordt gebruikt.

Healthspan Elite Performance Cherry

Zure kersen zijn van nature rijk aan anthocyanen, flavonoïden en melatonine en zitten boordevol voedingsstoffen. Healthspan Elite Performance Kersenconcentraat is ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen om de kwaliteiten van zure kersen te benutten in een verfrissend drankje.

Elk zakje van 30 ml bevat 100% geconcentreerd zuurzure kersensap (prunus cerasus), overeenkomend met ongeveer 100 hele kersen, zonder toegevoegde suikers, zoetstoffen, smaak- of kleurstoffen.

Healthspan Elite Zinc Defence Lozenges

Zink zuigtabletten met een frisse pepermuntsmaak! Elk Healthspan Elite Zinc Defence tablet bevat 34 mg zinkacetaat, wat 10 mg actief ionisch zink oplevert.

Informed Sports

Alle producten van Healthspan Elite worden uitvoerig getest door LGC's anti-doping laboratorium voor sportsupplementen. Het Informed Sports Kenmerk geeft sporters de hoogst mogelijke mate van zekerheid.

Snelle levering

Op zoek naar Healthspan Elite producten en wil je ze snel geleverd krijgen? Bestel dan op NutriSense.nl!

 

Copyright © 2023 NutriSense