vegan supplementen imagevegan supplementen image

Vegan supplementen

Vegan supplementen zijn supplementen die geen dierlijke producten bevatten. Dus geen vis of vlees, maar bijvoorbeeld ook geen melk, yoghurt, eieren of honing. Sportsupplementen zijn er speciaal voor sporters met een actieve en bewuste levensstijl. Veganistische sportsupplementen passen daarnaast ook bij een plantaardige levensstijl.

Alle supplementen van QWIN zijn veganistisch, op de Omega 3 na. De QWIN IsoPro en Pepti Gels zijn ook geschikt voor vegans. Dit geldt ook voor de PeptiPlus Performance Sportsdrink. De QWIN 100% Whey Protein en Micellar Casein Protein daarentegen niet, deze producten bevatten ingrediënten die gemaakt zijn van melk.   

Daarnaast vind je op de webshop NutriSense.nl een breed assortiment sportdranken, repen, gels en supplementen zoals Grizz Energy Gum die ook geschikt zijn voor vegans.

Daar veganisten bepaalde voedingsmiddelen niet consumeren, lopen ze een grotere kans op een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Voor veganistische sporters kan het daarom goed zijn om de volgende supplementen op te nemen in hun dagelijks voedingspatroon:

vegan supplementen imagevegan supplementen image

QWIN Vitamine D3

 • Ondersteunt een goede botopbouw
 • Verhoogt opname van calcium in botten
 • Speelt een belangrijke rol bij de werking van spieren
 • Draagt bij aan het functioneren van het immuunsysteem

QWIN Multi Sports Vitamine 

De QWIN Multi Sport Vitamine bevat 100% ADH Vitamine B12. Naast de B12 bevat dit supplement de belangrijkste vitaminen in 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

 • Bevordert de weerstand
 • Stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning

Alle veganistische producten op NutriSense.nl kunnen je vinden door in de filter “vegan” als voedingsvoorkeur te selecteren.

 1. QWIN Multi Sports Vitamine (60 tabs)
  Waardering:
  98%
  € 33,50 € 30,73
 2. QWIN Vitamine D3 (90 tabs)
  Waardering:
  100%
  € 24,90 € 22,84
 3. QWIN PeptiPlus 760 gram (15 liter)
  Vanaf € 42,50 € 38,99
Copyright © 2023 NutriSense