Verslaat de Powerbar Energize Advanced Bar zijn voorloper?

powerbar energize advanced
Bezig met laden...
Verslaat de Powerbar Energize Advanced Bar zijn voorloper?

Verslaat de nieuwe Powerbar Energize Advanced zijn voorloper?

Decennia geleden ontwikkelde Powerbar de eerste sportreep onder de naam: Energize Bar. De Powerbar Energize reep kent sindsdien een lange en mooie geschiedenis. De Energize Bar geniet al tientallen jaren van een ongekende status bij (top)atleten over de gehele wereld. Terwijl deze beste energierepen wereldwijd populair blijven, zit het merk Powerbar niet stil en lanceert een vernieuwde Energize Bar: de Powerbar Energize Advanced Bar. Wat maakt deze reep zo bijzonder en waarin verschilt de Energize Advanced Bar van de traditionele Energize energierepen?

Het merk Powerbar is in 1983 ontstaan doordat een marathonloper uit Canada enkele kilometers voor de eindstreep de leiding verloor. Hij kreeg te maken met de zogenaamde ‘man met de hamer’. De marathonloper had zijn gehele lichamelijke energievoorraad gebruikt. Na deze ervaring ontwikkelde Powerbar de eerste ‘Energize’ energierepen bestaande uit koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere ingrediënten. Sindsdien is deze gezonde energiereep een musthave voor veel sporters, mede door de relatief hoge hoeveelheid aan koolhydraten.

Winnen door wetenschap

Binnen de wetenschap kwam men in de afgelopen decennia tot nieuwe inzichten. Door deze nieuwe bevindingen werd de Energize Bar verbeterd. Naast C2MAX - een wetenschappelijk ontwikkeld koolhydraat mengsel met een 2:1 verhouding van glucose- en fructosebronnen – ondersteunt de nieuwe Powerbar Energize Advanced energiereep ook de mineralenbalans met natrium en magnesium. Met deze formule neemt het lichaam meer koolhydraten per uur op. De opname van glucose en fructose gaat via verschillende wegen door de darm. Dit zorgt voor een continue energietoevoer.

Vernieuwde textuur

Binnen de wereld van sportvoeding werden de afgelopen jaren grote stappen gezet op het gebied van smaak en textuur. De Powerbar Energize Advanced Bar heeft een compleet vernieuwde textuur van de reep. De textuur is niet droog of plakkerig en houdt zich optimaal onder alle weersomstandigheden.

PowerBar Energize Bar assortiment

De Energize Advanced Bar is nu verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Mocca Almond, Orange en Raspberry. De reep is goed herkenbaar aan de gele verpakking. Trakteer jezelf vóór of tijdens de inspanning van deze reep om de lichamelijke motor in topconditie te houden. Deze twee smaken zijn een toevoeging op het huidige assortiment van Energize energierepen, die verkrijgbaar zijn in de volgende smaken: Chocolate, Cookies & Cream, Berry en Banana Punch. Benieuwd naar de Powerbar Energize Advanced bar? Bestel hem dan nu!

Importeur PowerBar Nederland

Naast de Powerbar Energize Advanced bieden wij een ruim aanbod aan sportvoeding en voedingssupplementen. Bekijk hier het totale aanbod aan sportreep merken bij NutriSense.

Previous article:
Next article:
Copyright © 2023 NutriSense