evian

evian water merkenbanner
Tonen als

3 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. Evian tafelkaartje (100% natuurlijk mineraalwater)
  Toevoegen om te vergelijken
  Evian tafelkaartje (100% natuurlijk mineraalwater)
  € 0,00 € 0,00
 2. Evian 24x500ml
  Toevoegen om te vergelijken
  Evian (24x500ml)
  € 42,00 € 38,53
 3. Evian 12x750ml
  Toevoegen om te vergelijken
  Evian (2x6x750ml)
  € 30,00 € 27,52
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Evian: rechtstreeks uit de Franse Alpen

De Franse Alpen hebben evian water van nature hydraterend gemaakt. De wereld heeft van evian water een cultuuricoon gemaakt! Evian water: een van de meest populaire en gerespecteerde merken flessenwater ter wereld. Het water kan je in meer dan 140 landen kopen! Nederland is uiteraard ook een van deze landen.

Het water komt uit de evian-bron in de Franse Alpen. Sinds 1789 kan je evian water gebotteld kopen. Het water staat bekend om zijn zuiverheid, mineralen en smaak.

Het productieproces van evian

Het productieproces begint met het verzamelen van water uit de evian bron. Deze bevindt zich in het hart van de Franse Alpen. Vervolgens filteren ze het water om zo onzuiverheden te verwijderen. Zo zorgen ze voor perfect schoon water. Vervolgens verpakken ze het water in flessen. Deze worden wereldwijd gedistribueerd.

Evian water gezond

Evian-water is niet alleen verfrissend, het bevat ook tal van gezonde mineralen en sporenelementen. Zoals calcium, magnesium en kalium. Deze mineralen zijn essentieel voor een gezond lichaam. Ook kunnen ze bijdragen aan een verbeterde hydratatie en een betere stofwisseling.

Evian water heeft een lage concentratie natrium, wat het geschikt maar voor mensen een natriumarm dieet volgen. Het water heeft ook een pH-waarde van 7,2. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke pH-waarde van je lichaam niet verstoord wordt.

Evian water bevat geen calorieën of kunstmatige toevoegingen.

Ingrediënten

Door de natuurlijke oorsprong en het proces van filteren heeft evian water een unieke samenstelling. De exacte samenstelling van de mineralen kan variëren afhankelijk van de locatie en de bron van het water. Over het algemeen bevat evian water de volgende mineralen in verschillende concentraties:

 • Calcium
 • Magnesium
 • Natrium
 • Kalium
 • Bicarbonaat
 • Sulfaat
 • Chloride
 • Silica

Duurzaamheid

Het merk evian staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijft streeft naar zo min mogelijk impact op het milieu. Onder meer door het gebruik van gerecyclede materialen voor verpakkingen en het verminderen van CO2-uitstoot.

In Nederland vind je op de plastic flessen vanaf 500ml het statiegeldlogo. Lever je flesje dus altijd in bij de statiegeldautomaten. Voor je portemonnee en voor een beter milieu!

De voordelen

In het kort, met evian water maak je een van de beste keuzes voor flessenwater vanwege de zuiverheid, smaak en gezonde mineralen. Bovendien draagt het merk bij aan een duurzamere wereld door het minimaliseren van de impact op het milieu.

24 x 500ml flessen

Bij NutriSense vind je het populaire 500ml formaat flesje evian uiteraard in het assortiment. Wij leveren de 500ml flesjes per doos van 24 stuks. Het water bevat geen koolzuur.

12 x 750ml flessen

Tijdens het sporten is het belangrijk om voldoende te drinken om je vochtbalans op peil te houden. Sporters vinden het vaak fijn als een flesje een sportdop heeft. Dit maakt van het flesje een praktische bidon, wat makkelijk drinkt tijdens het sporten. De dop kan met één hand geopend en gesloten worden. De sportscap flessen herken je snel door de rode dop.

Wij leveren de sportdop flessen in het grote 750ml formaat. Een tray bevat 6 flesjes. Wij leveren ze uit per 12 (dus 2 x 6). Evian water is een hypotone drank. Hypotone dranken zorgen voor een snelle opname van de drank in je lichaam, maar leveren geen energie.

Evian producten bestellen bij NutriSense

Ben je op zoek naar een lekker zacht water van een bekend merk? Kies dan voor de 500ml en/of 750ml flessen evian water. Je kan de producten eenvoudig online, telefonisch of per mail bestellen. Vanaf 8 tray (gemixed) wordt het water kosteloos bezorgd.

Online vind je ook de actie pagina. Ben je op zoek naar evian in de aanbieding? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Je kan je ook aanmelden voor de nieuwbrief. Dit kan helemaal onderin deze pagina. Dan weet jij als eerste welke producten in de aanbieding zijn!

Ben jij een fitnessondernemer en wil je Evian water opnemen in je horeca-assortiment? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Het kantoor van NutriSense is gevestigd in Amersfoort. Daar wij hoofzakelijk leveren aan zakelijke klanten en topsporters kan je niet rechtstreeks bij ons op locatie kopen.

Copyright © 2023 NutriSense