Zakelijke klanten

NutriSense is ruim 25 jaar actief in de sportvoedingsbranche en streeft naar optimale klanttevredenheid, het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het regelmatig vernieuwen van het productassortiment.

NutriSense voert een uitgebalanceerd assortiment in functionele voeding met de merken PowerBar, QWIN, Pandy, Pro Fitdrink, SUPP24, Danone HiPro, Delavie, GRIZZ Energy Gum, Niche4Health, Evian, O2Life en QNT Drinks.

Onze missie is om met het leveren van zogenaamde “Sports and Active Nutrition” (functionele voeding) een zinvolle bijdrage te leveren aan het behalen van de persoonlijke doelen van de actieve gezondheidsbewuste consument, (recreatieve) sporters en topsporters.

Op deze site kun je als zakelijke klant de producten bestellen tegen B2B prijzen. Je kunt een account aanmaken via de button "account aanmaken". Uiterlijk binnen twee werkdagen ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over onze diensten en zullen we jouw account activeren. Hierna kun je inloggen op deze site en direct jouw bestellingen plaatsen tegen de prijzen en voorwaarden die wij voor je hebben vastgelegd.

Het aanmaken van een account heeft diverse voordelen:

 - Een afgestemd overzicht vinden van ons assortiment

- Toegang tot productinformatie en productafbeeldingen

- Bestellingen eenvoudig plaatsen

- Orderhistorie bekijken

- Alternatieve adressen/afleverlocaties opslaan

 Nadat jouw account is geaccordeerd kan je inloggen op deze site en direct een bestelling plaatsen.

 

Copyright © 2022 NutriSense