O2Life

O2Life
Tonen als

1 product

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. O2Life (ready-to-drink) image
  Toevoegen om te vergelijken
  O2Life 750ml (12 stuks)
  Vanaf € 31,20 € 28,62
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

O2life: de superfrisse dorstlesser

O2Life water: een superfrisse dorstlesser die je overal kan drinken. Tijdens het sporten of als dorstlesser gedurende de dag. Gemaakt van 100% natuurlijk mineraalwater waar extra zuurstof aan is toegevoegd. Dit maakt O2life extra fris. Het water is koolzuurvrij en drinkt makkelijk weg.

Waarom O2life

“We houden van een bewust en actief leven. We sporten, letten op ons eten en drinken, maar het moet wel leuk en lekker blijven. Daarom bedachten we O2life.” – Owner Luc

O2life is nog niet zo lang geleden gestart. In 2009 werd het merk gelanceerd. De focus lag in het begin op de sportclubs. Inmiddels kan je het water ook kopen op verschillende out-of-home locaties.

O2life water gezond?

O2life is door de basis van natuurlijk mineraalwater een gezonde drank. De drink bevat een mix aan vitamines en slechts 12kcal per 100ml.

De belangrijkste kenmerken:

 • Koolzuurvrije dorstlesser op basis van natuurlijk mineraalwater
 • Toevoeging van extra zuurstof
 • Bevat vitamine B
 • Grote 750ml fles met sportscap

Duurzaamheid

Ook O2life maakt zich hard voor een betere wereld. De flessen bestaan voor een groot deel uit gerecycled pet (r-pet). Door het statiegeldsysteem in Nederland komt 95% van de flessen weer terug. Door de inzameling kunnen de materialen weer gebruikt voor de productie van nieuwe flessen. De inzameling gaat ook het zwerfafval tegen.

Ook bij de productie en transport ligt de focus steeds meer op duurzaamheid. Zo rijden de vrachtwagens die O2life vervoeren steeds meer op BIO-LING. Dit zorgt voor 99,8% minder CO2 uitstoot. Meer O2 en minder CO2!

12 x 750ml flessen

Tijdens het sporten is het belangrijk dat je voldoende drinkt. Zo houd je je vochtbalans op peil. Sporters vinden het vaak fijn als een grote fles een sportdop heeft. Dit maakt de fles een praktische bidon, wat makkelijk drinkt tijdens het sporten.

Wij leveren de flessen per 12 uit. De flessen zijn verpakt in een folie van 6 flessen.

O2life water bestellen bij NutriSense

Wij streven bij NutriSense naar een compleet aanbod van de beste kwaliteit. Gericht op de gezondheidsbewuste consument tot topsporter. O2life sluit mooi aan bij ons assortiment en daarom kan jij als sporter of ondernemer de dranken bij ons kopen.

Je kan bij ons O2life water kopen in de smaken Appel Kiwi, Lemon Grapefruit en Peach Greentea.

Appel Kiwi bevat een unieke combinatie aan smaken. Verfrissend en uitdagend tegelijk. Wil je frisser dan fris? Dan is Lemon Grapefruit jouw smaak! Gaat jouw voorkeur uit naar iets tropischer, kies van voor Peach Greentea.

Je kan de producten eenvoudig online, telefonisch of per mail bestellen. Vanaf 6 tray bezorgen we het kosteloos. De 6 tray ( 6 x 12 flessen) mag uit een mix van de verschillende smaken bestaan. Je kan ook een combinatie maken met bijvoorbeeld het water van evian of de sportdranken van QNT.

Ben jij een fitnessondernemer en wil je O2life opnemen in je horeca-assortiment? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Copyright © 2023 NutriSense