Betaalbaar en efficiënt: een drankautomaat huren

drankautomaat huren
Bezig met laden...
Betaalbaar en efficiënt: een drankautomaat huren

Ben je op zoek naar een betaalbare en efficiënte manier om jouw bedrijf van (sport)drank te voorzien? Dan is het huren van een drankautomaat wellicht de oplossing voor jou! Met flexibel huren kan je de kosten maandelijks spreiden.

In deze blog bespreken we wat het flexibel huren van een drankautomaat inhoudt. Welke voordelen het biedt. Waar je op moet letten bij het kiezen van een geschikte automaat. En tot slot het proces van het huren van een automaat.

drankautomaat hurendrankautomaat huren

Wat is een drankautomaat?

Een drankautomaat biedt je de gelegenheid om verschillende soorten drank en gekoeld water aan te bieden. De automaat wordt aangesloten op het stroomnetwerk en de waterleiding.

In de automaat of de onderkast passen de bijhorende siroopverpakkingen, de zogenoemde bag-in-box (BIB) verpakkingen. Het gebruik van dit type verpakking biedt als voordeel dat de laatste druppel siroop uit de verpakking kan worden getapt. Dit in tegenstelling tot jerrycans siroop.

Een (sport)drankautomaat wordt vaak gebruikt op openbare plaatsen zoals fitnesscentra, scholen, ziekenhuizen en fabrieken.

drankautomaat hurendrankautomaat huren

Voordelen van een drankautomaat huren

Het flexibel huren biedt vele voordelen.

  • Kostenbesparend: je betaalt niet in een keer de aanschafwaarde, maar een maandelijks bedrag.
  • Ontzorging: middels een onderhoudscontract heb je weinig omkijken naar het onderhoud.
  • Na afloop van huurperiode kan je makkelijk naar het nieuwe model switchen, tussentijds een upgrade kiezen behoort ook tot de mogelijkheden

''Met een drankautomaat binnen handbereik, wordt elke pauze een moment van verfrissing en vernieuwing.''

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een drankautomaat?

Wil je een drankautomaat huren, hou dan rekening met de volgende verschillende factoren:

  1. Grootte en capaciteit: dit is afhankelijk van de grootte van jouw bedrijfslocatie.
  2. Kosten en betalingsmethoden: zorg ervoor dat de betaalmethoden passen bij wat jouw klanten nodig hebben. Bijvoorbeeld contactloze betalingen of gratis uitgifte middels een ledenpas.
  3. Onderhoud en reparatie: onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kan je zelf doen of uitbesteden.
  4. Onderkast: heb je een bar of kast waar je de automaat op kan plaatsen of heb je een onderkast nodig bij de drankautomaat?
  5. Soorten dranken: bij NutriSense kan je kiezen tussen vier verschillende smaken QWIN Vitamin Sports Drink en vier verschillende smaken Powerbar Electrolyte Drink

Hoe verloopt het proces van het huren van een drankautomaat?

Een drankautomaat huren, hoe werkt dat nou? Wij helpen jou hier graag bij! Je kan telefonisch, per mail of via de website je interesse kenbaar maken. Wij nemen dan contact met je en brengen je wensen in kaart. Vervolgens zullen wij een passend advies geven met betrekking tot een drankautomaat huren.

De meeste automaten hebben wij op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Op locatie dien jezelf te zorgen voor een stroom- en wateraansluiting aanwezig. De installatie van de drankautomaat verzorgen wij verder volledig voor je.

Drankautomaat huren

Een drankautomaat huren is een efficiënte en voordelige oplossing voor het aanbieden van dranken. Als je rekening houdt met de belangrijkste factoren bij het kiezen van de automaat, zorg je voor een fijnere ervaring en tevreden klanten.

Meer weten over drankautomaat huren? Bezoek de pagina 'Drankautomaat' voor meer informatie!

Previous article:
Next article:
Copyright © 2023 NutriSense