De voordelen van een drankautomaat plaatsen

drankautomaat plaatsen
Bezig met laden...
De voordelen van een drankautomaat plaatsen

Heb je als fitnesscentrum het plaatsen van een drankautomaat al eens overwogen? Of wellicht als kantoor, fabriek of school? Een drankautomaat plaatsen kan verschillende voordelen opleveren. Of het nu gaat om tijdbesparing, gezondere opties, extra inkomsten of gewoon gemak, er zijn talloze voordelen te behalen door het plaatsen van een drankautomaat. Overweeg een drankautomaat plaatsen bij jouw bedrijf, school of andere locatie om de positieve impact te zien. We hebben deze voor je op een rij gezet.

1. Service

Een drankautomaat plaatsen in je fitnesscentrum kan je zien als extra service naar je leden toe. Door sporten verliezen sporters vocht en mineralen. Het is essentieel dat dit weer wordt aangevuld. Suikervrije sportdranken kunnen ook bijdragen aan de prestaties van sporters. De maandelijkse kosten zijn relatief laag. De waardering van sporters is extra hoog!

Ook voor medewerkers op een kantoor, fabriek of school is het een goede service om een kwalitatief hoogwaardige drank aan te bieden. Je biedt ze zo een gezonde keuze qua hydratatie aan. Een drankautomaat plaatsen kan bijvoorbeeld goed naast een koffie-en theeautomaat.

2. Gemak en tijdsbesparing

Het plaatsen van een drankautomaat kan je tevens gemak en tijdsbesparing opleveren. Je hoeft niet meer te slepen met trays (sport)dranken en/of het afval hiervan. Daarnaast is de tijd die je kwijt bent aan schoonmaak- en onderhoud na een drankautomaat plaatsen minimaal.

3. Een gezondere keuze

Veel mensen hebben de neiging om ongezonde keuzes te maken als ze trek hebben.  Vooral als er geen gezonde alternatieven beschikbaar zijn. Door het aanbieden van een low calorie mineralen drank en gekoeld water kunnen sporters of medewerkers snel een verfrissend drankje krijgen. Zo grijpen ze minder snel naar suikerhoudende drankjes of andere ongezonde opties.

Frisdrankautomaat plaatsen vergunning

4. Extra Inkomen

Naast de voordelen voor de leden of medewerkers kunnen drankautomaten ook extra inkomen genereren voor bedrijven. Plaats je een sportdrankautomaat in de fitnesscentrum dan kan je door middel van de verkoop van sportdrankabonnementen er extra inkomsten mee genereren. 

Voor een fabriek, bedrijf of school die de dranken gratis verstrekt kan het een kostenbesparing opleveren ten opzichte van dranken in fles. De kosten per consumptie liggen bij het plaatsen van een drinkautomaat aanzienlijk lager.

''Een drankautomaat: uw betaalbare ticket naar dagelijkse verfrissing.''

Conclusie: de voordelen van een drankautomaat

Er zijn veel redenen om te overwegen om een ​​drankautomaat in een fitnesscentrum, kantoor, fabriek op school te plaatsen. Denk hierbij aan tijdsbesparing op het gebied van inkoop en onderhoud. Je biedt een gezondere keuze door suikervrije dranken in de automaat te plaatsen. Middels een drankautomaat kan je ook extra inkomsten genereren. Overweeg het plaatsen ervan bij jouw bedrijf, school of andere locatie om de positieve impact te zien op zowel de medewerkers als de organisatie in het algemeen.

drankautomaat plaatsen op prive terrein

Wil jij een drankautomaat plaatsen? Kijk dan eens naar ons brede assortiment. Je kunt bij ons terecht voor zowel huur- als koopautomaten. Naast de automaten hebben we een ruim aanbod in sportdranken voor in de drankautomaat.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Previous article:
Next article:
Related posts
Copyright © 2023 NutriSense