Merken voedingssupplementen

Merken voedingssupplementen imageMerken voedingssupplementen image

Wat zijn de beste merken voedingssupplementen?

In de categorie voedingssupplementen lijkt de lijst met merken bijna oneindig te zijn. Naast de vele merken die je kan vinden bij de drogisterij bestaan er bijvoorbeeld ook merken die zich specifiek op sporters richten. Als je op zoek bent naar het beste voedingssupplementen merk is het handig om eerst te weten waar je op moet letten.

Hoe selecteer je de beste merken in voedingssupplementen?

De beste merken voedingssupplementen onderscheiden zich als eerste in de dosering. Een lager geprijsd voedingssupplement kan bijvoorbeeld een lagere dosering bevatten. Bij een (te) lage dosering zal je weinig tot geen effect merken van het supplement dat je gebruikt. Als je een voedingssupplement gebruikt, let dan op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Het etiket geeft de referentie-inname (RI) aan wat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is. Neem nooit meer dan aanbevolen.

Naast de dosering is de samenstelling ook van belang. Zitten er onnodige stoffen in of ontbreken er actieve stoffen die elkaar nodig hebben voor een juiste werking?

Verder raden wij met name topsporters aan, om bij de selectie van de merken voedingssupplementen te controleren of deze over een NZVT keurmerk beschikken. Verschillende onderzoeken hebben in het verleden aangetoond dat voedingssupplementen doping geduide stoffen kunnen bevatten.

Het gebruik van voedingssupplementen is daarmee een potentieel risico voor topsporters. Het zou namelijk kunnen leiden tot een positieve uitslag bij een dopingcontrole. Alle merken voedingssupplementen met een NZVT keurmerk zijn gegarandeerd doping vrij.

Onze selectie merken voedingssupplementen

Bij NutriSense hebben we op basis van eerder genoemde criteria al een goede selectie voor je gemaakt. Bij ons kan je supplementen kopen van de merken QWIN, Powerbar, GRIZZ Energy Gum, Vital Supply en SUPP24.

De supplementen van QWIN zijn specifiek ontwikkeld voor de recreatieve en fanatieke sporter, evenals de professionele sporter. De QWIN producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit. De ontwikkeling is in samenwerking met de wetenschap en topsporters gedaan. Het assortiment bestaat uit een aantal supplementen die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn.

De supplementen van Powerbar bestaan uit handige drinkbare ampullen. Heb je vaak last van kramp? Probeer dan eens de Magnesium Liquid Ampuls. Op zoek naar een extra energie boost? Dan is de Powerbar Cafeïne Boost een goede keuze!

Heeft een Liquid niet jouw voorkeur, maar ben je wel op zoek naar een cafeïne boost? De energy kauwgom van GRIZZ Energy Gum bevat een hoge dosis cafeïne, taurine en guarana.

De supplementen van Vital Supply bevatten allemaal collageen. Collageen is een eiwit dat je lichaam aanmaakt en is terug te vinden in bindweefsels zoals kraakbeen, pezen, banden, maar ook in onze botten en de huid. Als baby zijnde maak je 100% collageen aan, maar na je 25ste wordt het aanmaken van collageen drastisch minder. Dit is een goede reden om collageen te supplementeren.

De supplementen van SUPP24 bestaan uit 60ml shots die je direct in een slok kan opdrinken. Eenvoudig in gebruik en effectief in resultaat. Naast de Protein en Pre-workout shots heeft SUPP24 ook een lijn supplementen gericht op beauty & health.

Het totale aanbod aan voedingssupplementen bij NutriSense vind je terug middels onderstaande button.

Copyright © 2023 NutriSense