Populaire merken sportdranken

populaire merken sportdranken imagepopulaire merken sportdranken image

De keuze in populaire merken sportdranken die te koop zijn is enorm. Bij NutriSense voeren we een breed assortiment merken sportdranken, zodat jij als ondernemer of (top)sporter altijd een keus hebt. 

Powerbar

Als je op populaire merken sportdranken zoekt, kom je standaard het merk Powerbar tegen in de top 5. De sportdranken van Powerbar behoren al jaren tot een van de favoriete van vele sporters. De meest bekende sportdrank is de Isoactive. Deze sportdank wordt gebruikt door (top)sporters, vanwege de unieke wetenschappelijke samenstelling van de sportdrank. Actieve sporters gebruiken deze drank voor de alledaagse trainingen en wedstrijden met een lage of hoge intensiteit. Powerbar heeft deze isotone drank gebaseerd op Powerbar’s C2Max Dual Carb Mix. Deze unieke samenstelling van koolhydraten bestaat uit een 2:1 verhouding van glucose en fructose. In deze ideale verhouding kan het lichaam tot wel 90 gram koolhydraten per uur opnemen, waarbij op glucose gebaseerde sportdranken een maximum hebben van 60 gram.

Heb je een zware intensieve training, lange duurinspanning of wedstrijd op het programma staan? Bekijk dan eens de Isomax. Per dosering heeft Powerbar hier 75 milligram cafeïne en 400 milligram L-arginine aan toegevoegd. L-arginine helpt bij lichamelijke inspanning de prestaties te verbeteren.

Naast de Isoactive heeft het merk Powerbar ook de Electrolyte tabs als sportdrank in het assortiment. Deze caloriearme en suikervrije sportdranken vullen de verloren mineralen weer aan.

Naast poedersportdranken heeft Powerbar ook ready-to-drink’s in het assortiment: sportdranken in een 500 milliliter petfles verpakking met handige sportscap. De Aqua+ is een low calorie sportdrank waar magnesium aan toegevoegd is. De Isolite is zoals de naam al doet vermoeden een isotone sportdrank, waar de vitamines B3, B6 en E aan zijn toegevoegd. De low calorie L-Carnitine dranken van Powerbar maken het assortiment compleet.

 

QWIN

Van het merk QWIN is PeptiPlus het meest bekende en populaire product. De sportdrank voorziet niet alleen in de benodigde energie, maar gaat nog een stapje verder: QWIN PeptiPlus onderscheidt zich vanwege de toevoeging van 5 gram aan eiwitten per serving. Deze speciale eiwitmix bestaat uit bewerkte eiwitten. Hierdoor neemt je lichaam de eiwitten makkelijker op. De toegevoegde magnesium ondersteunt zowel de opbouw van lichaamseiwit als de vermindering van vermoeidheid. QWIN PeptiPlus kan je zowel voor, tijdens als na de inspanning drinken.

  1. QWIN PeptiPlus 760 gram (15 liter)
    Vanaf € 42,50 € 38,99

 

O2Life

Geef je de voorkeur aan 100% natuurlijk mineraalwater met een smaakje? Kies dan voor de sportdranken van het populaire merk O2Life. De dranken van O2Life onderscheiden zich door de extra toegevoegde zuurstof. Dor de grote 750 milliliter fles met de handige sportscap is dit product erg geliefd in het fitnesscentrum.

  1. O2Life 750ml (12 stuks)
    Vanaf € 34,20 € 31,38

 

QNT

NutriSense heeft er voor gekozen om de populairste sportdranken van het merk QNT toe te voegen aan het drankenassortiment. De Carbo Load verbeterd je uithoudingsvermogen door de toegevoegde koolhydraten en pure vruchtensappen. De 8000 BCAA’s sportdrank is populair vanwege de aanwezige essentiële aminozuren. Aminozuren spelen een belangrijke rol bij de energieproductie, ondersteunen de spieren tijdens de inspanning en voorkomen spierafbraak. De L-carnitine Drink van QNT maakt het functionele assortiment sportdranken compleet. De 700ml fles met sportscap bevat maar liefst 2000 milligram L-Carnitine. L-Carnitine speelt onder andere een rol in de energiestofwisseling.

 

PANDY

PANDY Energy Drink valt niet echt onder de noemer “sportdranken”, maar PANDY is zeker wel een populair merk onder sporters. Deze Energy Drink bevat 100 milligram cafeïne per blikje van 330ml en geeft je daarmee een goede boost voor het sporten. Het product is suikervrij en vegan.

Andere merken

Staat jouw populaire merk of merken sportdrank er niet tussen en wil je deze als ondernemer of topsporter wel graag via NutriSense bestellen? Stuur ons een mailtje en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen!

populaire merken sportdranken imagepopulaire merken sportdranken image
populaire merken sportdranken imagepopulaire merken sportdranken image
populaire merken sportdranken imagepopulaire merken sportdranken image
populaire merken sportdranken imagepopulaire merken sportdranken image
populaire merken sportdrankpopulaire merken sportdrank
Copyright © 2023 NutriSense