Topsport Webshop

Dit gedeelte van de webshop is speciaal voor gesponsorde topsporters. Login en bekijk het assortiment producten van Powerbar, QWIN, Niche4Health, SUPP24, GRIZZ Energy Gum, Pandy en Danone HiPRO. De producten kan je bestellen tegen de sponsorvoorwaarden die we hebben vastgelegd.

Inloggen

Om in te loggen op de topsport webshop vul jouw e-mailadres en wachtwoord in rechtsboven via “inloggen”. Als je bent ingelogd zie je het speciaal geselecteerde assortiment en kun je de producten gaan bestellen. Als je nog geen topsport webshop account hebt aangemaakt kan je dat hier doen. Wij activeren jouw account binnen 2 werkdagen. Als jouw account is geactiveerd ontvang jij van ons een mail. 

Sponsorafspraken

Nadat je de producten in de winkelwagen hebt geplaatst (en jouw account is geactiveerd), krijg je de mogelijkheid om jouw sponsorkortingscode in te voeren bij ‘heb jij een kortingscode?’. Pas de sponsorkorting toe door op ‘toepassen’ te klikken. Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, zul je jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen ontvangen. Wij leveren alleen in Nederland, België en Duitsland. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de mail info@nutrisense.nl of telefonisch door te bellen naar 033-4655622.

Copyright © 2022 NutriSense