Event partner

NutriSense – haal beleving en professionaliteit in huis voor jouw evenement, dankzij onze expertise en jarenlange samenwerking met diverse gerenommeerde event partners.

Event partner evenementen sport Event partner evenementen sport

Ben jij als event partner voor jouw winkel, sportcentrum, evenementenorganisatie of vereniging op zoek naar een samenwerking om als event partners een succes te maken van jouw evenement? 

NutriSense is al 25 jaar actief in de ondersteuning van evenementen op het gebied van onder andere triathlon, hardlopen, wielrennen, mountainbiken en schaatsen, om samen met event partners de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. Met een professioneel team van medewerkers en een uitgebreid portfolio aan evenementenmaterialen zijn wij aanwezig bij vele grote nationale events.

Het voornaamste doel van events is het bezorgen van een onvergetelijke dag voor de deelnemers/aanwezigen. Beleving en professionaliteit staat hierbij voorop. Prof of geen prof, ervaring heeft ons geleerd dat deelnemers het passeren van de ‘PowerZones’ met motiverende muziek en het verkrijgen van de juiste energie, zien als een ‘once in a lifetime’ experience.

Samen met onze event partners jaren actief in vele sporten 

De laatste jaren zijn we onder andere event partner van de Triathlon Challenge Almere (o.a. in 2021 tijdens de prestigieuze World Triathlon Long Distance), de hardloop-marathons van Leiden (15.000 deelnemers) en Amersfoort (5.000 deelnemers), de Fietselfstedentocht (15.000 deelnemers) en het unieke schaatsevenement op de Weissensee in Oostenrijk.

Daarnaast hebben we samen met onze event partners de deelnemers mogen voorzien van Powerbar Isoactive tijdens de toertochten van de grote rondes, die in Nederland verreden werden; de Tour de France (2015), de Giro D’Italia (2016) en de La Vuelta a España (2022). Van start tot finish bieden wij de deelnemers een onvergetelijke ervaring met een professionele aankleding bestaande uit finishbogen, beachflags, spandoeken, muziek en ons brede aanbod aan producten.

Evenementen in 2024 

Naast bovenstaande evenementen staan er diverse grote evenementen op het programma in 2024. De 20 van Alphen (hardloopevenement met 6000 deelnemers) staat 3 maart 2024 op de agenda. Twee weken later volgen op 19 maart 2024 de Amstelveen Marathon (5.500 deelnemers) en de Stevensloop (6.000 deelnemers).  Op 26 mei 2024 is het tijd voor de 13e editie van de Amersfoort Marathon. Op zondag 1 september 2024 staat  de Vuelta a Utrecht op het programma! Op 8 september vindt het laatste wielerevenement van het seizoen plaats: de officiële toertocht Vuelta a Breda! Het laatste hardloopevenement vindt plaats op 18 november met de Zevenheuvelenloop.

Event partner 2023Event partner 2023

Jouw evenement = Onze (maatwerk)ondersteuning

Dankzij het brede assortiment hebben we voor iedere doelgroep passende producten. Een Powerbar Energize Bar voor de start, een IsoPro Gel van QWIN tijdens het evenement of een kant-en-klare proteïne drank van Powerbar ten behoeve van het herstel na het evenement? Een brede keus aan mogelijkheden!

Hierbij is ook een combinatie mogelijk van de diverse merken. Wij hebben bovendien complete evenementenpakketten met materialen en producten, exact afgestemd op het aantal deelnemers. Gegarandeerd samen een succes maken van jouw evenement? Kies dan voor onze complete ontzorging en ga ervanuit dat de deelnemers de juiste energie ontvangen vóór en/of tijdens de inspanning of na de inspanning.

Event partner Powerbar Tour D'Utrecht

Expo's en beurzen

Naast de aanwezigheid op “fysieke”evenementen zijn we ook actief op vele grote expo’s als de Rotterdam Marathon en Amsterdam Marathon. Doel is om iedereen kennis te laten maken met onze producten, voorzien van het juiste advies en natuurlijke mooie verhalen delen met de sporters of deelnemers.

Ben jij voor jouw evenement op zoek naar een betrouwbare, ervaren en innovatieve event partner? Wij denken mee met evenementen “op locatie”, maar als jij ‘instore’ in de sportschool, wielerzaak, hardloopzaak of sportzaak een evenement organiseert bekijken we ook graag samen de mogelijkheden! Meer informatie? 

Copyright © 2023 NutriSense