HeRfst (sport)vitamines, supplementen voor als de R in de maand is!

R in de maand vitamine
Bezig met laden...
HeRfst (sport)vitamines, supplementen voor als de R in de maand is!

R in de maand (vitamine) - Hoog tijd voor QWIN Supplements!

De herfst is officieel aangebroken wat betekent dat het buiten steeds iets minder aangenaam voelt en het aanvullen van vitamines belangrijker wordt. Door de koudere buitentemperatuur en de regelmatige buien zullen de buitentrainingen meer van je weerstand vragen. Daarom is het juist in de herfst als sporter nog belangrijker dat je goed voor jezelf zorgt en de juiste vitamines inneemt.

Zorg dus voor een optimale weerstand zodat jouw lichaam goed tegen dat herfstbuitje kan! Dit doe je vooral het nuttigen van gezonde basisvoeding, maar ook door het innemen van supplementen voor sportvitamines.

NutriSense heeft voor QWIN Supplements,samen met (sport)diëtisten*, onderzocht welke supplementen en vitamines sporters écht nodig hebben. Welke supplementen geven sporters de gewenste support? Het is de doelstelling van QWIN Supplements om sporters juist deze supplementen voor sportvitamines tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. Doordat de supplementen ook nog eens het NZVT keurmerk bevatten, weet je zeker dat de supplementen voor sportvitamines geen doping bevatten.

Wil jij tijdens de herfst goed voor jezelf zorgen en met vitamines je weerstand op peil houden? Kies dan voor een combinatie van QWIN basissupplementen: : Vitamine C, Vitamine D3 en Zink Zuigtabletten.

Waar helpt Vitamine C voor?

  • Vitamine C draagt bij aan het beschermen van lichaamscellen en functioneert als antioxidant in het lichaam.
  • Met Vitamine D3 compenseer je het tekort aan zonlicht in deze donkere herfst- en wintermaanden.
  • Zink draagt bij aan een goede werking van het afweer-/ immuunsysteem.

Waar helpt Vitamine D voor?

  • Ondersteunt een goede botopbouw
  • Verhoogt opname van calcium in de botten
  • Speelt een belangrijke rol bij de werking van de spieren
  • Draagt bij aan het functioneren van het immuunsysteem

Met Vitamine D3 compenseer je het tekort aan zonlicht in deze donkere herfst- en wintermaanden.

Waar helpt Zink voor?

  • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
  • Heeft een anti-oxidatieve werking

Combineer deze drie supplementen en (sport)vitamines van QWIN en kom de herfstmaanden goed en fit door! Wil je alle drie de supplementen bestellen? Kies dan voor het QWIN weerstandspakket en pak zo nog wat extra voordeel! Naast het eigen merk QWIN is NutriSense leverancier voedingssupplementen van een ruim aanbod aan andere merken. 

R in de maand vitamine imageR in de maand vitamine image

QWIN SUPPORTING YOUR PERFORMANCE!

*QWIN Supplements werkt samen met een netwerk van gerenommeerde sportdiëtisten en –voedingskundigen, waaronder Carlien Harms onder andere adviseur van het NOC*NSF. Carlien is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van QWIN Supplements en beveelt QWIN bij veel van haar sporters aan:

Als sportdiëtist van (top)sporters en zelf ex-topatleet, streef ik altijd naar het hoogst haalbare. De producten van QWIN passen daar perfect bij vanwege hun uitstekende samenstelling en het NZVT keuring; kortom goedgekeurd voor de topsport.

De QWIN Multi Sports Vitamine bevat de belangrijkste vitamines in 100% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) en bevat geen vitamine B6 (welke negatieve effecten kan hebben op het zenuwstelsel). Daarom zijn deze vitamines perfect voor nagenoeg iedere (top)sporter. 

Ook QWIN Vitamine D3 adviseer ik mijn sporters regelmatig aangezien deze precies de juiste hoeveelheid Vitamine D3 (15 mcg) per tablet bevat. Beide vitamines samen zijn een perfecte combinatie, zeker in de herfst!

  1. QWIN Weerstand pakket (Vit C, Zink, Vit D3)
    Speciale prijs € 54,70 € 50,18 Normale prijs € 60,55
Previous article:
Next article:
Copyright © 2023 NutriSense