Top 5 meest populaire NZVT supplementen onder sporters

NZVT supplementen
Bezig met laden...
Top 5 meest populaire NZVT supplementen onder sporters

Top 5 meest populaire NZVT supplementen onder sporters

Als (top)sporter kan je supplementen gebruiken ter verbetering van je sportprestaties. Ook kan je supplementen gebruiken ter bevordering van je algehele gezondheid. Uiteraard kies je dan graag voor de supplementen die het best aansluiten bij je doelen. Maar los van de werking wil je er natuurlijk ook op kunnen vertrouwen dat je niet onbedoeld doping gebruikt. Vertrouw dan op de kwaliteit van NZVT supplementen.

NZVT Supplementen

Wil je zeker weten dat de door jou gebruikte supplementen niet op een dopinglijst staan? Kies dan voor NZVT supplementen. NZVT staat voor: Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Dit systeem garandeert dat supplementen vrij zijn van doping. Deze supplementen zul je dus nooit terugvinden op een dopinglijst. Supplementen met een NZVT Keurmerk kan je met 100% zekerheid gebruiken.

NutriSense heeft een breed assortiment NZVT supplementen van het merk QWIN. Daarnaast kan je bij NutriSense ook terecht voor NZVT supplementen van de merken Vital Supply en SUPP24. Zo kun jij veilig het maximale uit jouw topsport halen! 

Wij hebben de meest populaire NZVT supplementen voor jou op een rijtje gezet.

1. Proteïne shakes voor spierherstel en -groei

Proteïne shakes staan bovenaan de lijst van populaire NZVT supplementen onder sporters. Proteïne shakes bevatten hoogwaardige eiwitten. Deze helpen bij het herstellen en opbouwen van spieren na intensieve trainingen. Door de hoge kwaliteit van deze supplementen behoort zorgen maken over doping tot het verleden.

Bij NutriSense keuren we de QWIN 100% whey proteïne shakes in de smaken vanille en aardbei batchgewijs. Dit betekent dat we iedere nieuwe productie (batch) altijd laten keuren. Je hoeft dus als sporter nooit te controleren of je de juiste batch hebt.

Naast de 100% whey proteine heeft QWIN ook een Vegan Protein en Micellar Casein Protein in het assortiment. Ook deze shakes keuren we batchgewijs.

2. Creatine voor krachttoename en explosiviteit

Creatine staat bekend om het vergroten van kracht en explosiviteit. Het is dan ook geen verrassing dat veel sporters dit supplement in hun dagelijkse routine opnemen. Wil jij als sporter vertrouwen op NZVT gecertificeerde creatinesupplementen? En er zeker van zijn dat je dopingvrije producten gebruikt? Kies dan een NZVT Creatine!

De 360 gram potjes Creatine van QWIN hebben het NZVT keurmerk en mogen dus ook niet ontbreken op de lijst van NZVT supplementen. 

3. Omega 3 visolie voor een positieve invloed op het hart

Omega 3 visolie is een ander veelgebruikt NZVT supplement onder sporters. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Ook kan het helpen bij het bevorderen van een gezonde hartfunctie. 

In het assortiment van QWIN vind je een Omega 3 met het NZVT Keurmerk. 

4. Vitamine D3 voor immuunondersteuning en botgezondheid

Vitamine D3 speelt een cruciale rol bij het versterken van het immuunsysteem en het behouden van gezonde botten. Sporters die dagelijks intensief trainen, hebben vaak extra vitamine D3 nodig. De QWIN Vitamine D3 bevat het NZVT Keurmerk en is daarmee een goede keuze als NZVT supplement.

Ben je een sporter en volg je een veganistisch eetpatroon? Dan is de QWIN Vitamine D3 ook een goede keuze. Alle supplementen van QWIN, op de Omega 3, 100% Whey protein en Micellar casein protein shake na, zijn vegan.

5. Multi Vitamine

Als sporter heb je vaak een verhoogde behoefte aan bepaalde vitaminen en mineralen. Intensieve trainingen, wedstrijden en een veeleisende levensstijl kunnen je lichaam belasten. Dit zorgt voor een verhoogde oxidatieve stress. 

De QWIN Multi Sports Vitamine is speciaal samengesteld ter ondersteuning van de extra behoefte aan voedingsstoffen. Zo helpen deze supplementen je in het optimaal presteren. De QWIN Multi Sports Vitamine bevat de belangrijkste vitamines in 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. 

De QWIN Multi Sports Vitamine geen vitamine B6. En daar is een goede reden voor. Vitamine B6 kan bij een te hoge bloedwaarde leiden tot tintelingen in handen en voeten. Dit wil je als sporter uiteraard niet!

De QWIN Multi Vitamine mag dan ook niet ontbreken in de top 5 NZVT supplementen.

Kies voor zekerheid, kies voor NZVT supplementen

Het gebruik van NZVT supplementen wint steeds meer aan populariteit onder sporters. Deze supplementen bieden de broodnodige zekerheid dat ze vrij zijn van doping. Ze voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

De top 5 meest populaire NZVT supplementen onder sporters zijn:

  • Proteïne shakes
  • Creatine
  • Omega 3 visolie
  • Vitamine D3
  • Multi Vitamine. 

Kies voor deze gecertificeerde supplementen. Zo kan jij je prestaties verbeteren en je gezondheid optimaliseren, zonder zorgen over dopinggevaren.

Benieuwd welke NZVT Supplementen NutriSense nog meer in het assortiment heeft? In het menu supplementen vind je het totale overzicht. Alle supplementen van QWIN en Vital Supply die NutriSense aanbiedt zijn batchgewijs gecontroleerd. Van SUPP24 geldt dit voor de Pre Work out shots.  

Disclaimer: Dit artikel dient alleen ter informatieve doeleinden. De EU-wetgeving kent strenge richtlijnen, Hierdoor verstrekken we slechts beperkte informatie over supplementen. Wij vermelden alleen goedgekeurde claims uit de EU-database. 

Raadpleeg altijd een professionele zorgverlener voordat u nieuwe supplementen aan uw dieet toevoegt.

 

 

Previous article:
Next article:
Related posts
Copyright © 2023 NutriSense